POLEMİK

Süleyman ÖZIŞIK : Kendi dışkısını yiyen Prof!..

Tarih
12 Ekim 2018
İzlenme
Kişi
Yazar
Süleyman Özışık

Baştan uyarayım, bu yazı midenizi bulandırabileceği gibi, sizi yeme içmeden kesebilir.  

Onun için eğer mideniz bulantı konusunda hassas ise lütfen bu yazıyı okumayın. Kendinize güvenseniz dahi, yemekten hemen önce veya sonra okumasanız iyi edersiniz.

"Bir şey olmaz, okuyacağım" diyorsanız, buyurun, başlıyorum. 

Kendisine bilim insanı dediğimiz Celal Şengör bir açıklama yapmış. Açıklamasında, hem kendi dışkısını hem de hayvan dışkısı yediğini açıklamış. 

Detay merak ediyorsanız, anlatayım. 

Bir sözlük sitesinin yazarı kendisine, "Kendi dışkınızı hiç yediniz mi? Beğendiniz mi? Dışkı yemek isteyenlere neler önerirsiniz?" şeklinde saçma bir soru sormuş.

Hani azıcık normal olan bir insan, bu soruyu es geçer, ya da soru sorana haddini bildirir değil mi? Bizimki bunu yapmak yerine soruya gayet ciddi şekilde cevap vermiş. Demiş ki:

"Evet yedim. Hatta onun dışında İsviçre'de benim doktora alanımda otlayan ineklerinkini de yedim. Dağ keçilerinin de yedim. Özellikle insan dışkısı acıydı. Ötekiler de tatlıydı ama insanınki kadar acı değildi. Bu bir merak meselesidir, merak eden her şeyi dener."

Eskiden yaramazlık yaptığımızda ve komşumuz şikayete geldiğinde büyüklerimiz, "Ne b.k yedin" diye bize fırça atardı. Meğer bu argo sözün geçmişi Celal Şengör'e dayanıyormuş da haberimiz yokmuş!

Bizim bakmaya iğrendiğimiz şeyi beyimiz afiyetle yemiş!

Biz ne günah işledik de böyle insanlara denk düştüm büyük Allah'ım!

Elin bilim adamları elektriği, telefonu, arabayı, televizyonu, radyoyu, interneti, bilgisayarı bulur. Çağımızda yaşayanlardan bazıları uzayda yaşamın şifrelerini kırmaya çalışır. En dandik olanı bile akıllı lens bulmuş düşünün artık. 

Bir de bizimkilere bakın!

En iyimiz kendi b.kunu yiyor! 

Yetmiyor, gördüğü diğer canlıların b.kunu yiyor. 

"Ya canım sen bu b.ku niye yedin?" diye soruyorlar, "Aromalarını merak ettim, yedim" diyor!

Canına yandığımın dünyası!..

Sokakta biri bunu yapsa, deli diye tımarhaneye tıkarlar ama isminin başında Prof. yazınca, istediğin boku yiyorsun ve sana bilim insanı diyorlar!

Şimdi bu adama dönüp, "Hocam Doğu bölgelerini gezip de hangi dışkı daha acı bir araştırır mısınız? Ona göre pul biber siparişi vereceğiz de" şeklinde bir talepte bulunsak saygısızlık etmiş olur muyuz?

Ya da birileri çıkıp, "Değişik lezzetler tatmak için bizim helaya da bekleriz" dese, bu bir davet mi yoksa hakaret olur?

Sahi...

Bu arkadaş geçmişte Osmanlı padişahlarına "Enayi, salak" falan diye hakaret etmişti değil mi? Bu adam akıllı, dünyaya bilmem mkaç yüz yıl hükmeden Osmanlı sultanları ise akılsız, enayi ve salak öyle mi? 

E valla bu aklı iyi değerlendirmek lazım o zaman! İSKİ yönetimine çağrımdır. Bir dakika bile tereddüt etmeden bu adamı işe alın. Alın yahu vallahi pişman olmazsınız.  

Aksine, geri dönüşümde çağ atlarsınız!

yazının kaynağı

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YORUMLAR

  • Namyelüs

    13 Ekim 2018 18:23
    0 0
    Bir bok yemeği merak etmiyorum ama,bir bok yiyenlerin bu boku neden yediğini merak ediyorum.Acaba bu meraktan sayılır mı?Sorumu bir bok yiyenin cevaplamasını tercih ediyorum.
  • İsimsiz

    12 Ekim 2018 17:00
    1 0
    Ünvanı Profesör belki ama insan düşünmeden edemiyor; Acaba hangi çalışmaları ve yayınları ile bu noktaya varmış?
  • hursit dilaver

    12 Ekim 2018 16:23
    0 0
    ne yani hocam. siz unuttunuz tabi 28 şubat döneminde paşalar bunu arayınca ya da bu onları arayıp şükran ve bağlılklarını bildirirken AYAGA KALKIP , CEKETİNİ İLİKLEYİP HAZIROLDA KONUŞURDU. kendisi demişti.hoca böyle 3-5 gün önce bir tv kanalında birinin şaşkın bakışları arasında yanındaki ateist arkadaşı ile öyle güzel muhabbet ediyorlardı ki,öteki de zaten islam,osmanlı,türban kin ve nefretli biri.ne de güzel yakışmışlardı.
  • ADAŞ

    12 Ekim 2018 14:23
    1 0
    Ülkemizde Prof denilen haysiyet yoksunu insanların uğraştıkları konulara bakarmısınız. Elin gavuru uzaya gidip oradaki acaba birki , su , yaşam belirtisi var mıdır diye uğraşsın bizim ki , kendi bokunu yemiş üstüne üstlük bide hayvanlarınkine başlamış. Ne günlere kaldık ...
  • TEK

    12 Ekim 2018 14:21
    0 0
    Kendisine bizim evde bedavadan yemek var vallaha , hiç bir ücrette talep etmiyorum, yemekleri benden , hatta ve hatta evinede sipariş gönderebilirim...
  • HAK DAVA

    12 Ekim 2018 09:57
    2 0
    BİZİM APARTMANADA GELSİN ORTALIĞI BOK GÖTÜRÜYOR YÖNETİCİDE HAYIR YOK HİÇ OLMASSA TEMİZLER PROFUMUZ
  • memleket

    12 Ekim 2018 08:46
    2 0
    VAy vay memleketim vay.. kimlere kaldın.
YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;