GÜNCEL

Süleyman Özışık : Size göre hainlik nedir birader?

Tarih
04 Eylül 2020
İzlenme
Kişi
Yazar
Süleyman Özışık

Yahu şurada kırk yılın başı bir doğalgaz bulmuşuz. Ülke olarak hep birlikte sevinemiyoruz iyi mi!
Bunların villa yürütücüsü yazarı köşesinden basıyor tuzu, bunlar neredeyse doğalgaz buldu diye Türkiye’ye küfredecekler! Hani sevinmediler diye hain ilan edilmeyecekler ama bunların feryadı figanı Yunan’dan Rum’dan daha güçlü çıkıyor.
Tam bir hezeyan içindeler.
Dersiniz ki bizim sondaj gemilerimiz Karadeniz’e, Akdeniz’e değil de bunlara sondaj…
Neyse…
Ağzımı bozmayayım, efendilik bende kalsın!
Yahu bunlara hain deyince, “Yarın iktidar değiştiğinde bize dokunmasınlar” ürkekliği ile hareket eden bazı liboş yazarlar “Bunu demeyin” diyor da…
Ne diyelim kardeşim, biz değil siz söyleyin.
Hainliğin, kalleşliğin, namertliğin bir sınırı yok mu? Bize o sınırı gösterin bari de biz de o sınıra göre hareket edelim.
Süleyman Özışık: Adil Öksüz'ün paketlenmesi an meselesi - Internet HaberFETÖ’nün hain darbe girişimini balkonlardan alkışlamak, darbeye direnen millete “Asker kafası kesen barbarlar” diye iftira atmak, hapiste yatan on binlerce darbeci teröriste “Onlar masum ve biz iktidara gelince bunları serbest bırakacağız” demek hainlik değil mi?
“FETÖ’nün siyasi ayağı bulunsun” derken, bu açıklamalarla FETÖ’ye destek olmak hainlik değil mi?
“PKK terör örgütüdür” diyememek bir yana, PKK’nın siyasi ayağı HDP ile iş tutmak, onları iktidar ortağı yapmaya çalışmak, onların dağdan getirdiği talimatları seçim stratejisi olarak belirlemek hainlik değil mi?
Devletin mahrem bilgilerini Can Dündar isimli hain üzerinden dünyaya servis etmeye çalışmak hainlik değil mi? Bu servisi yapan kişi için Ankara’dan İstanbul’a yürümek ve bu kişiyi alıp tekrar milletvekili dokunulmazlığına büründürmek hainlik değil mi?

Savcı Mehmet Selim Kiraz’ın katillerinin barındığı DHKP-C terör örgütünü partiye, partiye bağlı belediyelere ve teşkilatlara doldurmak hainlik değil mi?

Savcı Kiraz’ın katillerini saklayan, kollayan ve adliyeye sokan Ebru Timtik isimli teröriste ağlamak, “Devlete hesabını soracağız” diye anırmak hainlik değil mi?
Diyanet İşleri Başkanı’nın cübbesiyle görünmesine alerji duyarken, cübbeleriyle terörist cenazesi taşıyan binlerce avukata tek kelime etmemek hainlik değil mi?
Sırf iktidarı kötü göstermek için, sırf Cumhurbaşkanı’nı diktatör gibi göstermek için Avrupa’ya “Bizim ülkemiz çok kötü yönetiliyor. Gelin askerî müdahalede bulunun, bu iktidarı devirelim” diyerek emperyalist güçlerin kucağına oturmak hainlik değil mi?
Köşe yazılarında, “Ben PKK’nın yerinde olsam ramazanda saldırırım” diyerek terör örgütüne katliam için yol göstermek, yordam göstermek hainlik değil mi?
“Türkiye bir savaşa girse ben Suriye’nin, ben İran’ın saflarında yer alırım” demek hainlik değil mi? 
Süleyman Özışık'tan Cumhuriyet'in Fahrettin Altun haberine sert tepki haysiyetsizlik - Internet HaberŞu Mavi Vatan dediğimiz Akdeniz’de Yunan’dan yana tavır almak, Türkiye’yi bir kaşık suda boğmaya çalışan kadim zamanların barbar şövalyesi ülkelere sırıtıp kırıtmak hainlik değil mi?
“Fırat’ın doğusuna ya da batısına girmeyin. Bırakın orada bir terör devleti kurulsun, ne zararı var?” diyerek oralarda terör örgütleriyle mücadele eden Mehmetçik’in moral motivasyonunu düşürmek hainlik değil mi?
“YPG bize mi saldıracak?” demek, “YPG bir terör örgütü değil, kendi topraklarını korumaya çalışan bir yapıdır” demek hainlik değil mi?
Şu coğrafyada üç büyük terör örgütüyle aynı anda mücadele eden bir ülkeyiz. Bu mücadeleyi veren İçişleri Bakanı’na sayıp söverken, terör örgütü artığı eski bir sanatçı bozuntusunu desteklemek hainlik değil mi?
Yahu her şeyi geçtim…
Bir PKK’lı yakalandığında, ya da dağdan bir terörist inip teslim olduğunda. Ya da DEAŞ’ın Türkiye emiri yakalandığında üzülmek, kahrolmak, öfke nöbetleri geçirmek hainlik değil midir?
Söyleyin Allah aşkına, bunlar hainlik değilse, hainlik nedir? Sizin için hainliğin sınırı nedir?
Bizi bir aydınlatın.
Mesela bir örnek verin.
“Bu yapılırsa hainlik sayılır, bunun dışındakiler hainlik sayılmaz, eleştiri sayılır” deyin de biz de anlayalım hainliğin ne olup ne olmadığını…
AK Parti’ye oy vermek midir mesela hainlik? Ya da MHP’yi desteklemek midir? Katil Selahattin Demirtaş’a katil diyebilmek midir hainlik? PKK’ya, FETÖ’ye terör örgütü demek midir hainlik?

yazının devamı

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YORUMLAR

  • Hacı Güven

    09 Eylül 2020 10:30
    1 0
    Maşallah , Allah CC yâr ve yardımcın olsun inşAllah Bundan daha güzel yazılamaz ve anlatılamaz ! Allah aşkına yaz kardeşim !!! Bunlar tarihtir , tebrik ederim canu gönülden !!! Elhamdülillah elhamdülillah elhamdülillah
YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;