GÜNCEL

Süleyman Özışık : CHP'ye Öcalan posteri pek bi yakışır!

Tarih
08 Şubat 2016
İzlenme
Kişi
Yazar
Süleyman Özışık

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Amedspor futbolcusu Deniz Naki'ye 12 maç ceza vermiş.

Deniz Naki, Bursaspor maçı sonrası kişisel Facebook hesabından, “Bu galibiyeti topraklarımızda 50 günden fazladır süren zulümde hayatlarını kaybedenlere ve yaralılarımıza adıyoruz, armağan ediyoruz” ifadelerini kullamıştı.

CHP'liler boş durur mu?

İstanbul Gençlik Örgütü, Facebook ve Twitter hesaplarından yayınladıkları fotoğraflı mesajda, "#‎DenizNakiYalnızDeğildir" diye yazıp futbolcuyu desteklemiş.

Yayınladıkları fotoğrafın üzerine de kocaman bir CHP amblemi koymuşlar.

Niye zahmet etmişlerse...

Bunu yazmasalar bile kimin yaptığını hemen anlardık oysa ki... Prensipte Türkiye'ye karşı olan herkesi CHP'den başka kim destekleyebilir ki?

Beşar Esad'ın, Putin'in, İran'ın, Sisi'nin, Netanyahu'nun, DHKP-C'nin yanında olan pek tabi ki bölücünün yanında yer alacak.

AK Parti karşıtlığı kendilerini öyle bir hale getirmiş ki yakında dağa bile çıkarlar. Cumhuriyeti kurduğunu iddia eden parti, sırf AK Parti'ye kıllık olsun diye aynı cumhuriyete ihanet edecek hale geldi.

Sorsan Amedspor'un nerenin takımı olduğunu bilmez. "İki futbolcusunun ismini say" desen apışıp kalır. Ama mesele AK Parti karşıtlığı olunca, "Deniz naki yalnız değildir!"

Çocuk eline kazma alıp sahaya çukur kazsa ve bundan dolayı ceza alsa, "Hepimiz kazmayız, hepimiz çukuruz" diyeceklerdi herhalde...

Abdullah Öcalan'ın ablası, "Benim kardeşim kimseye zararı olmayan tertemiz ve masum biri" diye açıklama yapmış.

Denemesi bedava...

Bir savcı bu sözlerle ilgili soruşturma başlatsın, bakın neler oluyor. CHP anında destek vermezse ben de ne olayım. Hatta şu sıralar indirdikleri Atatürk'ün yerine Öcalan'ın resmini asmaları bile mümkün!

Abartmıyorum ha!..

Yakında Abdullah Öcalan CHP Genel Başkanı olursa hem vallahi, hem billahi zerre-i miskal şaşırmam!

Ondan sonra da "Vay efendim ben niye iktidar olamıyorum da niye bana yüzde 25 oy veriliyor?"

"Yazın yediğin hurmalar, muhakkak bir yerini tırmalar!" diye boşuna dememişler di mi?

Ahmet Hakan'a...

Ünlü köşe yazarımız Ahmet Hakan, 2 yaşındaki kızı Hira'nın namaz kılarken çekilmiş videosunu paylaşan Demet Akalın'ı eleştirmiş.

Dünkü yazısında "Ben 28 Şubat’ı yaşadım. Ve o dönem hiçbir popçu, şovmen ve artist, kıyısında köşesinde “din” bulunan en küçük bir görselliğe bile pek yüz vermiyordu" demiş.

Haksızlık etmeyelim Ahmet Hakan...

Ben de o dönemi yaşayanlardan biriyim. O dönemde kıyısında köşesinde "din" bulunan her şeye yüz veren bir televizyoncu vardı. Resepsiyonlarda içki içilmesini ayıplayan, Erbakan hocaya irtica üzerinden yapılan haksızlıklara isyan eden biriydi bu zat...

Bu sayede ününe ün kattı, parladı ve bir yıldız oldu. Sonra kendisine yüklü miktarda para önerilince eskiden eleştirdiği mahalleye taşınıp savunduğu bütün değerlere hakaret eden biri oluverdi.

O kadar döndü ki millet ona "En büyük dönek" lakabını bile taktı. Kim olduğunu sormayın, söylemem.

Zaten siz de tanımıyorsunuz!!

internethaber
8 Şubat 2016

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

Hiç yorum yapılmamış

YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;