SAĞLIK

Nureddin Ceylan : Covid’in gizli mimarı Jeffrey Epstein mı?

Tarih
05 Haziran 2021
İzlenme
Kişi
Yazar
Nureddin Ceylan

Mayıs ayının başlarında Bill ve Melinda Gates, 27 yıllık evliliğin ardından boşanacaklarının duyurusunda bulundular. Boşanmanın ilk duyurusu olan 7 Mayıs'tan bir haftadan kısa bir süre sonra Daily Beast, Melinda Gates’in, Bill Gates’in Amerika’nın sır kutusu ve çocuk seksi tacirliği ile bilinen Jeffrey Epstein ile  olan ilişkisinden derin bir şekilde rahatsız olduğunu bildirmişti. 

Jeffrey Epstein’in kim olduğunu, Sesli Makale’nin sıkı takipçileri özellikle Ergün Diler beyin yazılarından iyi bilirler. Bu sebeple Epstein’in ne kadar önemli bir faktör olduğuna değinmeye gerek yok.

Gelelim bu ilişkinin derinliğine..

How Bill Gates and Sex Offender Jeffrey Epstein Were ConnectedMelinda'nın, 2013'te eşi Bill Gates ile beraber Epstein ile tanıştıktan sonra Epstein'dan duyduğu rahatsızlıktan dolayı, kocasının 2014 civarında Epstein'dan uzaklaşma kararının önemli bir nedeni olduğunu öne sürdü.

Daha önce bildirilmeyen bu toplantı, Epstein'ın New York'un Yukarı Doğu Yakası'ndaki malikanesinde gerçekleşti.

Daily Beast ayrıca Gates'in boşanmasının ayrıntılarının resmi duyurudan birkaç hafta önce kararlaştırıldığını da açıkladı.

İddiaya göre, bu istişare, Bill Gates'in Jeffrey Epstein ile olan ilişkisinin ayrıntıları The New York Times da dahil olmak üzere ana akım medyanın ilgisini çektikten sonra yapıldı.

Ana akım medya kuruluşları, Jeffrey Epstein'ın Gates çiftinin kısa süre önce açıklanan bölünmesinde muhtemel bir faktör olduğu konusunda hemfikir olsa da, raporlanmış gizli bilgiler Bill Gates-Jeffrey Epstein ilişkisinin derinliğinin bütün uluslara etki eden oyunun büyük bir boyutudur.

Gerçekten de ana akım anlatı, Gates'in Epstein ile olan bağlarının, ilişkilerine onlarca yıl önce başladığını gösteren kanıtlara rağmen, 2011'de başladığını savunuyor. Çok daha önceden olan bu ilişkinin en önemli yılı aslında 2013’tü. 

Gates-Epstein bağları hakkında dürüstçe haber yapmayı reddetmenin bu genel reddi, büyük olasılıkla Gates'in hem COVID-19 ile ilgili küresel sağlık politikası açısından hem de tartışmalı teknokratik sistemin ana destekçisi ve fon sağlayıcısı olması açısından güncel olaylardaki aşırı rolünden kaynaklanmaktadır.

Bill Gates Met With Jeffrey Epstein Many Times, Despite His Past - The New York TimesGerçekten de Google, LinkedIn, Facebook, Microsoft, Tesla ve Amazon gibi teknoloji devlerini kuran kişilerin hepsinin Jeffrey Epstein ile bağlantıları var, hatta bazıları diğerlerinden daha yakın.

Peki bu ilişkinin bizimle ne gibi bir ilgisi olabilir?

Aslında, bizi alakadar eden yönü oldukça önemli..

Koronavirüs projesinin 2012 yılında alınmış bir karar olduğunu belirten yazımda da bahsettiğim üzere, derin güçler bu projeyi Bill Gates’e vermişlerdi. Bu sır toplantı ise kararın alındığı yıldan tam bir yıl sonra yapılıyor. Bu bir tesadüf mü? ASLA !

Çünkü Epstein, Amerika derin devleti için önemli bir adamdı. Küresel çetenin büyük bir ayağını oluşturan Amerika derin devletinin bu projede önemli bir yeri olduğunu daha önce de yazmıştım. Projenin finasmanı olan Rockefeller ailesinin cinsel hazlarını tatmin edilmesi için çocuk ticaretini Epstein yapıyordu. Aynı zamanda Rockefeller ailesi ve Rusya devleti arasında önemli bir faktöre sahipti. Mükafatı ise Koronavirüs projesinin ikinci adamı olmasıyla verilmişti. 

Bill Gates PLANDEMİK emrini aldıktan sonra, soluğu Epstein’in yanında aldı. Çünkü Epstein bu projede ailenin gizli bir denetleyicisiydi. Gates’de bunun farkındaydı. 

Sır görüşmede Koronavirüs planın nasıl devreye sokulacağı ve ne denli bir etki yapacağı konuşuldu. 

İlk etapta bu duruma sıcak bakmasa da gelen teklifler çok cazipti. David Rockefeller, Adı Sık Sık İllüminati İle Anılan, Tarihi Karanlık David Rockefeller Hayata Gözlerini Yumdu! - onedio.combu projede Bill Gates’e yardım etmesinin karşılığında yeni düzende Amerika derin devletinin büyük bir kısmını Epstein’a bırakacaktı. Tüm bu vaadlere kanan Epstein ise Koronavirüs projesi için Bill Gates ile ortak çalışarak, planın büyük resmini çizdi ve Gates’e  verdi. 2014 yılında bu kirli birlikteliklerin farkında olan Melinda Gates, Bill Gates’a aynen şunları söylüyordu;

“Evet yeni dünyayı dizayn ediyorsunuz ama insanoğlunu hiç düşünmüyor musunuz? Bu canice projelerin ırkımıza verecek zararları tahmin edemiyor musun Bill..” 

Lakin Bill Gates, o yıllarda bir şekilde Melinda’nın tüm rahatsızlıklarının üstünü kapatmış ve ayrılma isteğini rica minnet bu yıla kadar ertelenmişti.  

Epstein’a gelirsek, Jeffrey Epstein her hizmetçi gibi güzel bir şekilde kullanıldı. Epstein tüm gerçeği biliyordu ve yaptığı pislikler yüzünden ana akım medyada popüler bir insan haline gelmişti. Bu büyük bir sorundu. Geçmişte yaptığı çocuk ticareti, büyük insanlara verdiği illegal seks partileri ve daha nice pis işlerinin ortalığa dökülmesiyle kamuoyunda tanınan bir insan haline geldi. Ve bir şekilde yargılanarak tutuklandı. Tutuklu haldeyken, Rockefeller ile pazarlık içindeydi. Ama riske alınmayacak bir çözüm lazımdı. Bu çözüm ise İnfazdan başka bir şey değildi....

Yaşanan tüm hadiselerden sonra, sözünü tutup sabreden Melinda Gates, Bill Gates ile ayrıldı. Ama ayrılık sürecinde Jeffrey Epstein ile Bill Gates arasındaki ilişkiyi bahsetmesi tüm dengeleri değişti. Ve Covid saçmalığındaki bir diğer oyuncuda keşfedildi. 

Nihayete gelirsek, koronavirüs projesinin şu anlık büyük bir masanın emriyle bir ailenin finansmanıyla ve iki adamın eliyle meydana geldiği aşikar. Sürecin 2025’e kadar uzamasını sağlayacak bir çok alternatif projede hazır. 

Ama ya her şeyi bilen, kendisinin kullanıldığını anlayan ve bu projenin iki mimarından biri olan JEFFREY EPSTEİN ölümden bir şekilde kurtulduysa?

Selametle..

Seslimakale.com.tr


YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

Hiç yorum yapılmamış

YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;