GÜNCEL

Nureddin Ceylan : Yeni Dünya Düzeni nasıl yenilmelidir?

Tarih
02 Aralık 2021
İzlenme
Kişi
Yazar
Nureddin Ceylan

Tüm dünya bir sahnedir ve üzerinde meydana gelen önemli her şeyin bu şekilde olması planlanmıştı. Nihayetinde tüm dünya bu iç içe geçmiş gizli topluluklardan oluşan İlluminati sistemi aracılığıyla yönetilmektedir.

Bu mekanizmanın hayati kontrol merkezleri , hepsi ev sahibi ülkelerde kendi kendini yöneten devletler olan üç İlluminati şehir devletidir.

Birincisi  Parasal kontrol merkezi olan Londra, ikincisi askeri kontrol merkezi olan Washington, üçüncüsü Manevi Kontrol Merkezi olan Vatikan.

Her Şehir Devleti, harici bir egemen ülke içinde tamamen ayrı, kendi kendini yöneten ve egemen bir devlettir. Her birinin kendi yasaları, kendi haber hizmetleri ve altyapısı vardır, her biri bulunduğu egemen ülkeye vergi ödemez ve her birinin kendi bayrağı vardır. Her birinin bayrağında 3 şehir devletini simgeleyen 3 Yıldız bulunur. Her şehrin kendi dikilitaşı da vardır, çünkü dünyayı kontrol eden kan, antik Mısır'a kadar açıkça izlenebilir.

Dolar Bill Amerikan Para Arkasında Tüm Görme Göz Piramit Stok Fotoğraflar & İlluminati'nin Daha Fazla Resimleri - iStockDünyanın tüm yönleri üzerinde kontrol bu üç merkezden sağlanır.

Yeni Dünya Düzenini yenmenin ve dünyamıza yayılan faşist rahatsızlığı durdurmanın tek gerçek yolu, sorunun temel nedenini ele almaktır.

Dünyada bu kargaşayı yaratan meglomanikler Rockefeller’ler ve Rothschild’ler gibi ailelerden oluşan kriminal bankacılık elitidir ve her zaman da öyle olmuştur.

Bu insanlar tüm insan ırkını ayaklar altına aldılar.

Sadece Rothschild ailesi, son 300 yılda yalanlar ve aldatma yoluyla dünyadaki tüm servetin yarısından fazlasını ele geçirmeyi başardı. Bunlar, kulüplerinin bir parçası olmayan hiç kimseyi umursamayan son derece hasta ve acımasız insanlardır.

Sorunları çözmek için gerekli olan küresel bir halk devrimidir, ancak bunun kanlı bir savaş olması gerekmiyor, hatta tek kurşun bile atılması bile gerekmiyor.

Yeni Dünya Düzeni ile uğraşırken, çoğu silahlı bir ayaklanmadan söz ediyor, ama yol bu değil. Silahlı bir ayaklanma İSTİYORLAR, bunu GÖRMELİSİNİZ ve bu yüzden onlara bunu VERMEMELİSİNİZ.

Silahlı bir ayaklanma sadece Sıkıyönetim ile sonuçlanacak ve Yeni Dünya Düzeni asla silahlarla mağlup edilmeyecek. Hayal bile edemeyeceğiniz herhangi bir silahlı ayaklanmayı bastıracak teknolojiye sahipler. Bütün meseleye akılcı yaklaşım ve İslâm’ında emrettiği üzere tebliğ yani uyandırma ile yaklaşmak gerekir.

Bölünmemeli ve bir olmalı.

Dünya halkları arasında bölünme olmadığı anlayışı, Bu bölünmeler, elitlerin bizi bölmek için yarattığı bir yanılsamadır. 

Bölünme yoktur, “öteki” yoktur, tek vardır. Biz biriz. Hiçbir ülkede hiçbir insan savaş istemez. Sadece liderler ve bankacılar savaş ister, bu yüzden BUNU ONLARA VERMEYİN!

Tek gereken, insanların uyanması ve sistemle birlikte hareket etmeyi bırakmasıdır.

Dünyaya ve insanlarına yapılanlarla aynı fikirde olmayı bırakın. Sadece bir hafta bile ayağa kalk ve hayır de.

Seçkinlerin ne yapacağını ve sadece bir haftalık küresel uyumsuzlukla neler başarılabileceğini hayal edebiliyor musunuz? İnsanların bir haftalık küresel itaatsizliği, tüm Küresel seçkinleri dizlerinin üzerine çökertecek ve yeni dünya düzenini bir anda tamamen bozguna uğratacaktır.

O zaman, insanlar TV'nin kendilerine doğru olduğunu söylediklerini tamamen unuturlarsa ve daha yararsız ıvır zıvırlarla yarar sağlamak yerine birbirlerine yardım etselerdi, tüm kölelik ve kontrol sistemi bir kart evi gibi çökerdi.

Egemen elitin dünya halkları üzerinde sahip olduğu tek güç, bizim onlara verdiğimiz güçtür.

Bunu düzeltmek ve NWO'yu raylarında durdurmak için gereken tek şey, dünya insanlarının Şiddete Karşı, Uyumsuzluk eyleminde birlik içinde durmasıdır.

Bu Basit bir ‘Hayır Efendim’ vakasıdır.

‘Bunu bir daha yapmayacağız.’ Demektir.

Uyanan ve uyandıranlardan olmaktır.

Selametle

Seslimakale.com.tr


YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YORUMLAR

  • Ramazan UYKUN

    03 Aralık 2021 18:05
    0 0
    Diline sağlık seyyidim Nurettin ceylan yazılarını severek dinliyorum selametle
YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;