GÜNCEL

Nureddin Ceylan : Bu gidiş nereye?

Tarih
12 Ağustos 2021
İzlenme
Kişi
Yazar
Nureddin Ceylan

Orman yangınları ile “sahte küresel ısınma” projesini başlatan, Koronavirüs ile insanları öldüren, Covid aşıları ile insanları insanlık dışına sürükleyen deccaliyet sisteminden Allah’a sığınırım.

Öyle bir sistem var ki dünyada, ne varı var ne yoku yok.

İnsanoğlunu kendi istedikleri doğrultuda yönlendiren ve bu yönlendirmede de insanoğlunu insanoğluna kıydıran bu cani sistem, her geçen gün bizi daha kötüye sürüklemekte.

Özellikle Koronavirüs plandemisi ile devletler düzeyinde, insan yaşamında, ekonomik alanda ve en önemlisi kitlesel nüfus azaltmada çok iş başardırlar.

Ne yazık ki başarmaya da devam ediyorlar.

Sadece son on gündür ülkemizde ve dünyada etkili olan orman kundaklamaları binlerce canı aldığı gibi ekosisteme de bir hayli zarar verdi. 

Şimdide Yunanistan’da başlayan bu yangınlar bir müddet sonra Kuzey Afrika, Fransa, İtalya, Almanya, İspanya gibi ülkelerede sıçrayacak. Bu yangınların tek amacı sahte bir küresel ısınma projesiyle Covid sonrası kilitlenmelere hazırlıktan ibaret. 

Ormanlara kıyan bu tiranlık, insanlara kıymaz mı?

Ki zaten resmi olmayan ama gerçek olan rakamlara göre Dünyada şu zamana kadar 200 Milyon’a yakın insanı bir hastalık bahanesi ile ortadan kaldırdılar. 

Bu hastalık yetmezmiş gibi aşısını icat ederek kurtuluşu vadedip insanlığa istedikleri sistemi enjekte ettiler. 

Gelecek neslimizi kendileri şekillendirdiler.  

Penny Lane's "Hail Satan?" is a Rapert-y highlights reel of hypocrisy - Arkansas TimesMesela , Arkansas eyalet meclisinin olduğu meydanda yer alan bir heykelden bahsetmek istiyorum. Bu heykel Satanist kilise tarafından oraya konulmuş. Bilmeyenler olabilir, heykeldeki keçi görünümlü varlık baphomet isimli iblisi temsil ediyor.

Heykeldeki çocuk tasvirlerine dikkatle bakın. Onlar iblise itaat edecek olan yeni nesli yeni insan ırkını temsil ediyor. Yani iblis ve deccalin askerlerini.

Bunu başarabilmek için de insanı yeniden programlamaya ihtiyaçları var. Bunun yolu da nesiller arasındaki zinciri koparmaktan geçiyor.

Pfizer/Biontech  aşısının içinde bulundurduğu sıvının belirli bir medya veya teknolojik sistemi depolamaya kadir olduğunu biliyor musunuz?

Bunu yapabilen bir sıvının size neyi depolayarak verdiğini ve aktardığını nasıl bilebileceksiniz?

Kurdukları yeni sistem için genç dimağlara, boş zihinlere ihtiyaçları var. 

O yüzden TOPLUM HAFIZASINI SIFIRLAMAK İSTİYORLAR.

Bunu başarabilmek için de nesiller arasındaki zinciri koparmaları gerekiyor.

65 üstü yaştan başlayarak, gitgide aşağı inecekler. Ta ki, kandırılabilir, eğitilebilir, yeniden programlanabilir nüfus kalana dek. Muhtemelen 500 milyon dedikleri nüfus, o genç nüfus.

Tüm bunlar olurken de diğer çalışmalarını var güçleriyle sürdürecekler. Lgbt, ateizm, global yalanlar, kaos senaryoları..

Çok önemli bir hadisi de bu noktada hatırlamamız gerekiyor "Ahir zamanda Kuran sayfaları silinecek"

Bunun mecaz olduğunu iddia eden görüşlere katılmıyorum. Ben bunun dijital kıyametle gerçekleşeceğini düşünüyorum. Muhtemelen basılı halde Kuran ve meal bırakmayarak, dijital olanlarını da silecekler. Böylelikle Hakk yolundan insanları alıkoyacak ve batıl sistemlerine iletecekler.

Çünkü kendi güttükleri bu deccaliyet davasında Hak ve Hakikat onlara mani oluyor. Bunun için her şeyi yapmaya hazırlar.

Bugünleri Öncümüz ve Peygamberimiz önceden bildirdi. Neden? Tedbir alalım diye.

Ben bugün bu yaşadıklarımızı en az 100 yıl sonra yaşanacağını düşünüyordum.

Ana erken davrandılar, çünkü aceleleri var.

Yeni Dünya Düzeni sistemine bir an önce geçmeleri gerekiyor.

Bu yüzden hata yapacaklar, ki bolca yapıyorlar. Mesela Aşının zorunlu olması için dünyanın dört tarafından devletler kullanarak yürüttükleri faaliyetler deşifre oluyor. Halk bunların ne yaptıklarının farkına varıyor. Ama herkes kendi evinde etkili olamıyor.

 

Özellikle bu süreçte Resulullah Efendimizin  "ahir zamanda ancak iman sahipleri deccale aldanmayacak" hadisini aklınızdan çıkarmayın.

İmanınızı koruyun, kendinizi koruyun, neslinizi koruyun. Allah’ın size mahsus ettiği bedeninizi, insanlık üzerine koruyun.

Ve Rasulullah'ın "İman sahibi, elinde kor ateş tutmaktan daha çok zorlanacak" dediği çağın kapısının aralandığının bilincinde olun.

Evet, Koronavirüs, Sahte Küresel Isınma, Transhümanizm, Kitlesel İnfaz gibi projelerin ortasındayız. Bir yandan bir şeyler ile meşgul edilirken diğer yandan öldürülüyoruz. 

Bir yandan iyi olacağını sandığımız devaya sarılıp, neslimizi, benliğimizi ve varlığımızı kaybediyoruz.

Bir uyanış gerek tüm insanlığa,

Tiranlıklarını başlatına çalacak bir baş kaldırış.

Fikri bir cihad ve uyandırmak gerek Müslüman’ı.

Aksi takdirde Teslim olduğumuz Rabbimiz değil, onların sistemi olacaktır.

Ne Müslüman kalacak ortada ne de insan.

Peki biz ne yapıyor? Neye kurban oluyor? Neye hakkıyla karşı çakabiliyoruz?

Bu gidiş nereye?

Selametle...

www.seslimakale.com.tr


YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

Hiç yorum yapılmamış

YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;