POLEMİK

Kurtuluş Tayiz : Mutasyona uğramış FETÖ virüsü

Tarih
08 Nisan 2020
İzlenme
Kişi
Yazar
Kurtuluş Tayiz

FETÖ merkezli muhalefetin Koronavirüs salgınını ekonomik, sosyal, siyasal bir krize dönüştürme planı, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın doğru hamleleriyle daha ilk günden itibaren boşa çıkarıldı. Salgının boyutları netleşir netleşmez Cumhurbaşkanı Erdoğan, devleti organize ederek bütün istismar kapılarını tek tek kapattı. Dünyanın en büyük devletleri salgın karşısında hazırlıksız yakalanırken Türkiye, nispeten en hazırlıklı ülkeler arasında yerini aldı. Türkiye, bu küresel salgınla mücadeleyi en az hasarla yürüten ülkelerden biri.

Sağlık sistemine yapılan yatırımlar, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ne kadar büyük bir lider olduğunu tartışmasız bir şekilde ortaya koydu. Keza Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi de Erdoğan’ın, Türkiye için ne kadar doğru bir siyasal sistem inşa ettiğini gösterdi. Türkiye, bu salgından krize girerek değil, büyük bir atılımla çıkacak.

Ne var ki CHP’nin başını çektiği muhalefet, akla hayala gelmeyen yalan ve çarpıtmalarla ekonomik, sosyal, siyasal bir kaosun peşinde koşuyor. Dikkat ederseniz CHP’nin şu ana kadar Koronavirüse karşı ısrarla savunduğu tek önlem “üretimi durdurmak” oldu. Devlet üretimi kontrollü bir şekilde sürdürmenin ve artırmanın yollarını ararken, muhalefet, ısrarla sokağa çıkma yasağı ilan edilip üretimin durdurulmasını istemekte.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun İstanbul’da metro ve otobüs seferlerini kısıtlayarak her gün balık istifi yolcu taşımacılığı yapması da salgının yayılmasına hizmet etmekten başka bir işe yaramıyor.

FETÖ, Koronavirüs salgınını Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı devirip devleti çökertmek için son bir ümit olarak görüyor. FETÖ’nün etki alanındaki muhalefet partileri, siyasi aktörler ve medya mensupları da bu amaç doğrultusunda hareket ediyor.

Erdoğan ve BDDK, Fatih Portakal Hakkında Suç Duyurusunda BulunduFOX Tv’den Fatih Portakal da önceki gün sosyal medya hesabından “Devlet mevduatlarınıza el koyuyor” diyerek ekonomik bir panik yaratmaya çalıştı. Bunun üzerine Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın avukatları da haklı olarak Fatih Portakal hakkında suç duyurusunda bulundu.

Aslında 5. kol faaliyeti gözler önünde olan, her gün ayrı bir yalan ve çarpıtma haberlerle gündeme gelen Portakal’ın çoktan Yargı önünde hesap veriyor olması gerekiyordu. Erdoğan geçmişte FETÖ ile mücadelede nasıl yalnız bırakıldıysa, bugün de mutasyona uğramış Samanyolu Tv olan FOX Tv benzeri medyayla mücadelede yalnız bırakıldı. O gün “Paralel yapı” ile mücadeleyi sulandıranlar, alttan alta FETÖ’yle paslaşanlar bugün mutasyona uğramış bu yeni “Samanyolu TV”lerle mücadeleyi engellemeye çalışıyor.

yazının devamı 

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

Hiç yorum yapılmamış

YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;