SİYASET

Kurtuluş Tayiz : Yalancının anketi yatsıya kadar...

Tarih
06 Haziran 2020
İzlenme
Kişi
Yazar
Kurtuluş Tayiz

Türkiye COVİD-19 sürecini başarılı bir şekilde yürütmesi ile dünyada eşi benzeri olmayan bir sonuç elde etti. Gelişmiş ülkelerdeki kötü hastane görüntülerinin benzeri hiçbir şekilde ülkemizde yaşanmadı. Bununla birlikte sadece Çin’in başarabildiği 45 günde hastane yapımını Türkiye olarak bir başardık. Hem de bu sürede iki ayrı pandemi hastanesini aynı anda hayata geçirdik.

Kimi zaman yurtdışında yaşayan vatandaşlarımızın çığlığına koştuk, ambulans uçaklarla, yolcu uçaklarıyla vatanlarına dönmelerini sağladık, kimi zaman Mevlana’nın sözleriyle gelişmiş ülkelerden az gelişmiş ülkelere onlarca ülkeye tıbbi medikal malzeme hibe ettik. Tüm bu başarılı geçen sürecin açılan fırsat pencereleri ile taçlanmasına geldi sıra.

Gerçekten de insanlık tarihinde her zaman benzer durumlar olmuştur. Böylesine büyük salgın ya da krizler bazı medeniyetler için fırsat olabilmiştir. Türkiye bugün bu noktadadır. Dünyanın yeni geleceği yeni gücü Türkiye’dir. Bunu 20 yıl önce söylemeye kendimizi bile ikna edemezdik ancak bugün durum çok farklı.

yazının devamı

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YORUMLAR

  • Yusuf

    06 Haziran 2020 19:55
    1 1
    Bu yazarın makalelerinin içeriği bomboş... Ne bir araştırma ne de iyi bir analiz içeriyor yazıları. Yalnızca kişisel zanlarını ortaya koyuyor. Buna da makale demek mümkün değil ZANNIMCA...
YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;