GÜNCEL

Kurtuluş Tayiz : Tezkereye “hayır” ile “Kürdistan” sessizliği 2023'ü şimdiden kaybettirdi

Tarih
06 Kasım 2021
İzlenme
Kişi
Yazar
Kurtuluş Tayiz

PKK'ya operasyona "hayır" kararı verdikten sonra Kemal Bey için bir daha hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. İstediği kadar Kandil hamaseti yapsın. Dağları taşları yerinden oynatsın; bir kere kendisini deşifre etti. Maskesini kendi eliyle düşürdü. Kılıçdaroğlu artık ağzıyla kuş tutsa kendisini Türk milletine anlatamaz. 40 yıldır bu ülkede terör estiren bir örgütün bitirilmesine Kılıçdaroğlu, partisini de ikna ederek karşı çıktı. Millet, bunu bir kere gördükten sonra Kılıçdaroğlu'na devleti teslim etmesi sittin sene mümkün değil. Kemal Kılıçdaroğlu, tezkereye "hayır" diyerek şimdiden 2023'ü kaybetti.

CHP ve İYİ Parti çark etti! Meral Akşener ile Kemal Kılıçdaroğlu dalga geçti...Türkiye'de her siyasi parti koşullara göre millettin teveccühüne az çok mazhar olur. Millet çok fazla ayrım da yapmaz. Bazen iktidarı cezalandırma adına muhalefeti ödüllendirir. Belediyeleri kazandırır, oy vererek iktidarın ders çıkarmasını ister.

Fakat Kemal Kılıçdaroğlu bu kez o kadar ileri gitti ki, tezkereye "hayır" diyerek vatandaşın 2023 kararını netleştirmesini sağladı. Dediğim gibi Türkiye'de seçmen öyle şu kusura, bu kabahate fazla takılmadan siyasi tercihini yapar. Fakat, terör örgütü PKK'ya operasyona "hayır" oyu veren CHP'yi asla ve kata anlamaz, anlamaya da yanaşmaz.

yazının devamı 

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

Hiç yorum yapılmamış

YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;