GÜNCEL

Kurtuluş Tayiz : Hacire Ana, HDP'nin 'kanton' belediyeciliğini sobeledi

Tarih
27 Ağustos 2019
İzlenme
Kişi
Yazar
Kurtuluş Tayiz

Hacire Ana, HDP’nin kapısına dayandığında “Kayyım” gürültüsü yapanların derin bir sessizliğe gömüldüğünü fark ettik.

Sel götürürken İstanbul’a uğramayanların “kayyım” ziyareti için gittiği Diyarbakır’daki HDP binasına dayanan acılı bir annenin çığlığını duymazdan geldiğini gördük.

Zaman ayarlı twitlerle duyarlılık gösterisi yapan eski cumhurbaşkanı ve başbakanın, arka çıktıkları partinin kapısına dayanan annenin yürekleri delip geçen feryadı için bir tweeti esirgediğini izledik.

Şehrin ve ülkemin kadın örgütlerinin, HDP kapısına oturduğu gerekçesiyle bir grup kudurmuş erkeğin saldırısına uğrayan bu acılı anneyi yok saydığını hep beraber anladık.

hacire ana ile ilgili görsel sonucuHacire Ana, HDP kapısına dayanarak çıkarılan “Demokrasi” gürültüsünün ne kadar yapay, sahte ve ikiyüzlüce olduğunu da böylece bütün Türkiye’ye göstermiş oldu.

HDP belediyeciliğinin Güneydoğu’ya getirdiği tek düzen, PKK’nın kanton düzenidir. Hacire Ana, dayandığı kapının arkasında ne dolapların çevrildiğini ifşa ederek güneşin balçıkla sıvanamayacağını ortaya çıkardı. Demokrasi, özgürlük, adalet ve hatta insanlık gibi yüce değerlerin aslında HDP binasından geçemediğini, o kapının arkasında insanlık dışı bir düzenin döndüğünü açığa çıkardı.

Devletin “kayyım” kararını “demokrasimiz için uygun olmamıştır” diye eleştirenlerin, PKK’nın kanton düzenini Güneydoğu’ya taşıyan HDP belediyeciliğine tek laf etmemesi ne kadar samimi ve tutarlı?

yazının devamı

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YORUMLAR

  • Resul M.

    29 Ağustos 2019 09:25
    1 0
    Hacire ananın oğlu dağa, vekillerinin çocukları özel koleje... Bunların dava dedikleri bu. Hacireler uyanıp dur demedikçe bu oyunu oynayacak, o fakir çocukları bozuk para gibi harcayacaklar.
  • Nadir

    28 Ağustos 2019 12:59
    1 0
    O yol iz bilmedikleri için evlatlarını teröre kurban ya da piyon olarak verdikleri için erim erim eriyen on binlerce ailenin sembolüdür. O Doğu ve Güneydoğu'da korku ve terör imparatorluğu kurmuş olanların camdan binalarını yerle bir eden eli öpülecek annedir. Allah ondan razı olsun. Allah onun gibi anneleri aramızdan eksik etmesin.
  • Nadir

    28 Ağustos 2019 12:59
    1 0
    Hacire Ana'nın ellerinden öperim. O evlatlarını bu çirkef terör örgütüne kaptıran çaresiz annelerin en cesurudur. O artık başka çaresi kalmadığı için ağayı öldürüp dağa çıkmış olan çoban koçero'nun kadın versiyonudur.
  • apex

    27 Ağustos 2019 18:45
    1 0
    bu sahte ınsanlık demokrası hayvanhakları doga sevgısı ayakları yapan chp ve hdp zıhnıyetı tam bır ınsanlık dusmnaı dıktatorluk ulkeyı yıkma sevdalıları oldugunu hala anlamadıkmı sanıyolar
YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;