SİYASET

Ergün Diler : Kardeşlik

Tarih
25 Mart 2016
İzlenme
Kişi
Yazar
Ergün Diler

Rıza Sarraf'ın yakalanması, DOSYALARIN el altından sızdırılması, PKK'nın bombalarla gelmesi, Avrupa'nın KARDEŞLERİN estirdiği terörle sarsılması, Türkiye'nin teröristleri yakalayıp Avrupa'yı uyarması, Rockefeller ailesinin petrolden çekilmesi, MÜSLÜMANLAR'ın "öteki" haline gelmesi...
Hepsi büyük bir oyunun sahneleri...
AVRUPA bir medeniyettir.
Buradan dünyaya hükmeden İMPAROTORLUKLAR çıkmıştır.
Tıpkı bizim topraklarımızdan olduğu gibi. Avrupa, Amerika ne yaparsa aşağı yukarı aynısını yapar! Biri Boeing, diğeri Airbus... Biri DOLAR, diğeri EURO... Örnekleri çoğaltmak mümkün.
Büyük Britanya, Germenler, Roma, İskender, Osmanlı hep Avrupa İMPARATORLUKLARIYDI. Zbigniew Kazimierz Brzezinski bunu bildiği için "Türkiye ve Ukrayna'yı kontrol edemeyen büyük olamaz!" diyordu!
Dünyanın nasıl yönetileceğine kafa yoran insanların olduğunu bilmiyorduk.
Ve bu adamların olağanüstü akıllı olabileceklerini düşünmüyorduk.
Tehlikeleri hep kapıya gelince anlıyorduk. Önceden görme ve fark etme gibi kabiliyetlerimizi kaybetmiştik.
Oyunu anlamadığımız için yıllarca takılıp düştük. Bu kadar darbe, bu kadar acı, bu kadar terör, bu kadar kriz hep oyunu anlamadığımız içindi! KARAR VEREMEDİĞİMİZ içindi!
Devlet tek ve bütün olamadığı içindi!
12 Eylül'ü düşünün! PKK'yı düşünün! Şimdi bir de IŞİD'i düşünün!
Hep mahallenin çocuklarıyla mahalle karıştırılıyordu! Bize benzeyenlerle ya da sokağımızı evimizi, kahvehanelerimizi, marketlerimizi paylaştıklarımızla geliyorlardı! ÖNEMLİ OLAN NEDEN GELDİKLERİNİ ÇÖZMEKTİ! Bakın bu işleri bilen merkezlerden biri İngiliz İstihbarat servisidir. Yani MI6! James Bond'ların çalıştığı kurum. MI6 Direktörü yani James Bond'ların şefi Richard Dearlove "Avrupa Birliği'nden hemen ayrılmalıyız. Bu İngiltere'nin güvenliğini arttıracak en önemli etken..." dedi.
Yani adam "Avrupa tehlike altında. Birlik'ten kaçtığımızı ilan ederek canımızı kurtaralım..." diyordu! Zaten son James Bond serisine bakın! İzlemeyenler izlesin! SPECTRE! Filmde İlluminati'nin Londra'da biten öyküsü anlatılıyordu!
Yani PARAYI YÖNETENLER MAĞLUBİYETLERİNİ Spectre üzerinden duyuruyordu! Hem de Londra'da!
Suyun diğer yakasından yani Amerika'dan ise ilginç bir bilgi akıyordu! IŞİD'in Avrupa'da kullanmak üzere 400 militanını eğittiği ve bunları çeşitli ülkelere yolladığı ilan ediliyordu. Gelen BOMBACILAR hücre yapılanması ile yürüyordu.
Kimse kimseyi tanımıyordu. Bağımsız yapılardı. Sadece emir verenler bunları biliyordu. Belli ki birden fazla EMİR veren vardı.
CIA işi olduğu belli olan bu yapıda KARDEŞLER KULLANILIYORDU.
Kan bağı olanlar yani. Boston Maratonu'nda Tamerlan-Cevher Tsarnaev, Charlie Hebdo'da Şerif-Said Kuaşi, Paris katliamında İbrahim-Salih Abdüsselam, Ankara Garı-Suruç Yunus-Abdurrahman Alagöz...
CIA gibi istihbarat örgütleri düne kadar ÜÇ KİŞİYLE hücre oluşturup hedefe gidiyordu. Ama korku, yakalanma tehlikesinin meydana getirdiği panik ve son andaki pişmanlık nedeniyle pek çok eylem başlamadan sona erdi. Bunun üzerine İSTİHBARAT örgütleri İKİ KARDEŞ ÜZERİNDEN AĞ kurdu.
Kan bağı olanlar birbirine sırtını dönmüyor ve satmıyordu. Daha da ilginci KARDEŞLER üzerine kurulan oyunlar yüzde 100 tutuyordu, sonuç veriyordu.
Şimdi IŞİD'i kurup besleyenler ve oradaki 400 genci bulup eğitenler kaç kardeşe görev vermişti? Bunu sadece oyunu kuranlar biliyordu.
Avrupa hiç yaşamadığı kadar sıcak günler geçirecekti. Birlik dağılacaktı.
Ayakta durma şansları kalmayacaktı.
Birlik olmayınca güç de para da uçup gidecekti. Zaten şu an havalimanları, garlar, metrolar, sinemalar, stadlar kapalı. Sınırlar da... BİRLİK kendi içinde parçalanma işaretlerini fazlasıyla veriyor. Bu daha da artacak...
İSLAMCI (!) terörle başı derde giren Avrupa bunlara karşı cephe alacak.
Halkın isteğiyle. Kendi içindeki farklılık zarar görecek. Avrupa Hıristiyanları ile Müslümanlar çatışacak. Araya kin girecek. Herkes kendi kulvarına çekilecek. Ortadoğu, Avrupa için ulaşılması zor bir coğrafya olacak.
Enerjiden ve enerji yollarından uzak kalıp zayıf düşecek. Bu işlem tamamlanınca Amerika yanına aldığı Rusya ile yeni ve büyük dengeyi çok uzun süre götürecek.
Kendilerine rakip gördükleri AVRUPA, İSLAMİ TERÖRLE (!) dağıldıktan sonra paraları elden gidecek. EURO kalmayacak. Petrol ve gazdan uzak kalan BİRLİK kendi içinde çatışacak. DOLAR rakipsiz kalacak.
Rusya da oynadığı rolün gereğini alarak yoluna devam edecek.
Sonraki sahnede ise Amerika, Ortadoğu'yu Türkiye gibi bir güce teslim etmek isteyecek. Çünkü Avrupa'nın DİRİLİŞİ bizim üzerimizden geçip Ortadoğu'ya uzanmasına bağlı.
Bizi sevdikleri için değil mecbur oldukları için büyütecekler. Ama bizi genişletirken SAVUNMASIZ olmamıza dikkat edecekler. Tıpkı enerjiden başka kartı olmayan Rusya'ya yaptıkları gibi. Çünkü Avrupa'yı yıkan AKIL, Ortadoğu'da kendine rakip istemezdi. Günün biride Ankara'nın Avrupa ile yan yana gelme ihtimali onları bitirirdi. Bunu bilirlerdi. İşte PYD-YPG ile bizi zayıflatarak büyütme peşindeler.
İçimizdeki renkliliği artırıp defansımızı yok edecekler. Büyük ama fırtınaya dayanıklı olmayan bir DEVLETE dönüştürecekler. Planları bu! İstedikleri bu! Bunun için adım adım geliyorlar... Bizi yıkacak DARBE aramıyorlar. Sadece kontrol etmek için bazen Rıza Sarraf'tan bazen de Barzani'den gelen boru hatlarından ilerliyorlar...
Türkiye'ye petrolü kontrol etme görevi verecekler. Ama kumanda kendilerinde olmak kaydıyla. Petrolü kullanmak için değil ÖLDÜRMEK için kontrol edecekler... Bunu gören ve alacağı darbeyi hisseden ROCKEFELLER petrolden çekildi.
Çekilmek zorunda kaldı. "Bush'un gitmesi için gerekirse her şeyimi feda etmeye hazırım!" diyen SOROS bunların adamıydı. Avrupa ile birlikte Ortadoğu ellerinden gidiyordu.
Kalamazdı...
Yapmamız gereken bize olan ihtiyacı anlamak ve içeride bir-bütün olmak. Demokrasiyi, insan haklarını, özgürlüğü, bir arada yaşamayı, finans güvenliğini savunmak ve bunu dünyaya göstermek. Tarihimizin bize verdiği rolü kabul edip etrafa anlatmak. İçeride kavgayı bırakıp birlikte yürümek. Gerisi inanın kolay...
Çünkü bizsiz oyunları yok... Sadece bizim virüslere karşı zayıf bir bünyeye sahip olmamızı istiyorlar... ONLAR KARDEŞLER ÜZERİNDEN CAN YAKARKEN BİZ KARDEŞLİK ÜZERİNDEN DESTAN YAZMALIYIZ... PANZEHİR BU! Tıpkı OSMANLI gibi... Şimdi akıl zamanı... "İki Yahudi bir araya geldiği zaman şirket, iki TÜRK bir araya geldiği zaman DEVLET kurar" sözünü hatırlayalım... Herkesi kucaklayıp hem şirket hem de daha büyük devlet kuralım... Fırsat kapıda. Sadece yazıyı okuyanlar giriyor...

NOT: Avrupa PKK'ya destek vererek bölüneceğimizi sandı. Kalan parçayı yanına alacaktı. Hesap tutmadı. Biz kaldık, onlar gidiyor. Aynı hatayı yapmayalım...

Takvim
25 Mart 2016

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

Hiç yorum yapılmamış

YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;