GÜNCEL

Emin Pazarcı : Sepet koluna…

Tarih
02 Kasım 2015
İzlenme
Kişi
Yazar
Emin Pazarcı

2 Kasım 2015

Belliydi böyle olacağı. Yazdık, söyledik, uyardık…

“Havuzcu” dediler, “Saray Beslemesi” diye saldırdılar, her türlü hakareti yaptılar. Ne “yalakalığımızı”, ne “şerefsizliğimizi” bıraktılar. Bir tek saldırıp dövmedikleri kaldı.
Peki ne oldu?
İspat ettik, hem kendimizi, hem gazeteciliğimizi. Ne dediysek o oldu.
Şimdi ne yapacaklar, merak
ediyorum!
* * *
Yazdım burada, HDP’nin terör destekçiliğinin bedelini ödeyeceğinden bahsettim. Selahattin Demirtaş’ın son derece yanlış bir yolda olduğunu ortaya koydum.
MHP’nin ideolojik bir sapma içinde olduğunu örnekleriyle sıraladım. Hatta böyle bir yapıya ülkücülerin zor oy vereceğinin altını çizdim.
CHP zaten sarsıntılar içindeydi. Bremen Mızıkacıları gibi her kafadan ayrı bir ses çıkıyordu. Bunlardan bahsettim.
Ve en önemlisi de…
Hep birlikte Paralel Çete’nin kuyruğuna takıldıklarını ve bu fotoğrafın aleyhlerine olacağını defalarca tekrarladım. En çok da Türkiye’de “milli” olanlarla “gayri milli” görüntü verenlerin bir mücadele içinde olduğunun altını çizdim.
Benim bu gördüklerimi millet de gördü. İşte sandıktan çıkan sonuç!
* * *
Şimdi, muhalefette olan ya da kendisini muhalefet sanan herkesin şapkasını önüne koyup düşünme zamanı…
En çok da Devlet Bahçeli’nin!
Bahçeli, oy kullanırken “İnşallah bu seçim bir dönüm noktası olur” demişti. Oldu da! Bu sonuç Bahçeli’nin MHP’si açısından tam bir hezimet. Bahçeli, artık oturamaz o koltukta. Ayrıca oturmamalı da. Direnirse, bir sonraki seçim MHP baraj altıdır.
Selahattin Demirtaş için hiçbir şey demiyorum. Onun durumu farklı. Hakkındaki kararı Kandil gibi yapılar
verecek.
Kemal Kılıçdaroğlu için ise, ortaya çıkan bu tablonun hiçbir izahı yok. Büyük umutlarla ve şişirilen yelkenleri ile gelmişti. Başarılı olamadı, kendisine beslenen umutları hep boşa çıkarttı.
Muhalefet el birliği yapıp, Türkiye’yi bir yangın yeri gibi gösterdi. Ancak, sandıktan asıl yangının muhalefet cephesinde olduğu gerçeği çıktı. Seçmen, amiyane tabiriyle “Tak sepeti koluna, herkes yoluna” mesajını verdi.
* * *
Bitti, seçim yapıldı, AK Parti kazandı. Kaybeden ise sadece muhalefet partileri olmadı. Onlarla birlikte bazı dış mihraklar, Paralel Çete, terör örgütleri ve Türkiye’ye şekil vermek için çırpınan belli başlı medya organları oldu.
Millet son sözünü söyledi!

Akşam 

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

Hiç yorum yapılmamış

YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;