GÜNCEL

Emin Pazarcı : Allah'ım ne büyüksün!

Tarih
03 Eylül 2020
İzlenme
Kişi
Yazar
Emin Pazarcı

Haberin doğru ya da yanlış olması hiç önemli değil. Asıl önemli olan, bunların konuşuluyor ve tartışılıyor olması. Gündemde yer tutması. Türkiye’nin, son günlerde bazı batılı ülkelere kâbuslar gördürmesi…

Avusturya İçişleri Bakanı Karl Nehammer, bir açıklama yaptı. Türkiye’nin ülkesinde “casusluk faaliyeti” yürüttüğünü iddia etti. Neymiş, biliyor musunuz? Yakalanan bir kişi, Avusturya’da yaşayan Türk Hükümeti karşıtlarını Ankara’ya bildiriyormuş.

Tabii ki yalanlandı bu iddia. Ayrıca, böyle bir faaliyet olsa da “casusluk” adı verilemez buna. Çünkü Avusturya’nın Türkiye karşıtlarını ülkesinde barındırıp destek vermesi normalse eğer, Türkiye’nin de buna karşı tedbir alması son derece doğal.

Avusturya Türk Vatandaşını Casusluk Suçlamasıyla Tutukladıİlanen itiraf adını verebiliriz buna. Avusturya’nın en yetkili ağızları, Türkiye karşıtlarının ülkelerinde at koşturduğunu bütün dünyaya ilan ediyorlar. Buna rağmen, kendileri aradan sıyrılıp Türkiye’yi suçluyorlar.

Garip, anlaşılmaz, acayip bir durum!

En ilginci de Avusturya’nın Uyum Bakanı Susanne Raab’ın söyledikleri. O da hızını alamayıp, “Türkiye, Avusturya’yı bölmek istiyor” diyor.

Paranoya ve korkuya bakın: Ülkedeki Türkiye karşıtları ortaya çıkarılınca Avusturya bölünecekmiş.

Şaka gibi!

Bitmedi, dahası var. Avusturya’nın Uyum Bakanı, bakın daha neler yumurtluyor:

-Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kolu Viyana’ya kadar uzandı. Türkiye etkisinin önüne geçmek için elimizden gelen her şeyi yapmak zorundayız.

yazının devamı

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

Hiç yorum yapılmamış

YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;