GÜNCEL

Emin Pazarcı : İşte FETÖ’nün yeni umudu

Tarih
23 Mart 2019
İzlenme
Kişi
Yazar
Emin Pazarcı

Para çok, arkalarındaki destek sağlam ve en önemlisi efendileri verdiği görevi henüz sonlandırmadı. ABD ve Avrupa’da cirit atıyorlar. Türkiye düşmanı ve aleyhtarı kim varsa işbirliği yapıyorlar. Dışarıdan bize yönelik atışı sürdürüyorlar…

İçlerinde Ekrem Dumanlı diye bir adam var. Ahlâksızın önde gideni. Fetullah’ın en güvendiği isimlerden biriydi. FETÖ adına organizasyonlar yaptı. Kumpaslar kurdu, masum insanların hayatlarını mahvetti. Başında bulunduğu Zaman Gazetesi’nde Pensilvanya ne dediyse onu yazdı. Gülen’in emir eri gibi davrandı.

Maalesef elimizden kaçırdık O’nu…

Amerika’ya hocasının yanına sıvıştı. Türkiye’ye yönelik kin ve nefreti iyice arttı. Fırsat buldukça bu tarafa doğru saldırıyor.

2015’te FETÖ’nün Kanal Türk televizyonunda izlemiştim O’nu. Erdoğan’a kin ve nefretle doluydu. Esip gürlüyordu. “Gidecek kardeşim” diyordu:

-Ya adam gibi gider ya da gitmek zorunda kalır.

Ardından 15 Temmuz 2016’daki darbe girişimi geldi. Ama planları tutmadı. Ne Erdoğan gitti, ne de FETÖ’cü darbeciler Türkiye’yi ele geçirebildi. Ekrem Dumanlı’nın hevesi kursağında kaldığı gibi, ülkeyi terk etmek zorunda kaldı.

Seçim öncesi ise saklandığı delikten demokrasi maskesi ile yeniden ortaya çıktı…

Bir kaset hazırlayıp, Kemal Kılıçdaroğlu, Selahattin Demirtaş, Meral Akşener ve Mansur Yavaşgüzellemeleri yaptı. “Demokrasi” ve “milli irade” gibi ifadeler kullandı. Dünün darbe çağrıcısı, bugünün demokratı oldu. Devlet Bahçeli’ye yüklendi. Erdoğan’a da “Arkadaş düş yakamızdan. Bu zulüm dönemi bir an önce bitsin; defolup gitsin” ifadeleri ile saldırdı.

Yandaşlarını Cumhur İttifakı’na karşı oy kullanmaya çağırdı. “Bütün umut buraya kilitlenmiştir”dedi. FETÖ’nün, CHP, İyi Parti, HDP ve SP işbirliğine “umut bağladığını” ve bunun için “destek verdiğini” net bir dille ortaya koydu.

Sözün bittiği yerdir burası!

Dış güçlerin maşası olduğu tartışılmayacak biçimde ortaya çıkan, bu ülkede darbe yapıp milleti esir almaya çalışan FETÖ terör örgütü, Millet İttifakı için oy istiyor. “Umutlar buraya kilitlendi”mesajı ile seçimi kendisi için bir var oluş mücadelesi olarak gördüğünü ortaya koyuyor!

Şimdi anlaşıldı mı bu seçimlerin niye “Beka Meselesi” olduğu?

***

Ekrem Dumanlı ABD’den, Can Dündar ile Türkiye düşmanı diğer kaçaklar Almanya’dan saldırıyor.

Sezai Temelli“Kürdistan”dan bahsediyor.

Türkiye’de hendekler kazıp, “özyönetim” naraları ile başkaldıran PKK baronları, seçimi “Erdoğan’dan kurtulmak için fırsat” olarak değerlendiriyor.

Bu ülkenin İçişleri Bakanı, Millet İttifakı’nın lokomotifi olan CHP’nin listelerinde 300 PKK yanlısı isim bulunduğunu açıklıyor.

yazının devamı

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YORUMLAR

  • Hasan

    24 Mart 2019 07:27
    0 0
    Ve bol miktarda fetöcü bizim ne alakamız var fetö ile diye ahkam kesip ortalıkta biz madur olduk diyenler ekremin ipine sıkı sıkı sarılıp bir dediğini iki etmeden arkasından yürümeye devam edip bizimde onların fetöcü olmadığına inanmamızı bekliyorlar.Bu olup bitenide devlet yetkilileri ve yargı bile göre seyrediyorlar.
YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;