GÜNCEL

Candaş Tolga Işık : Sırada hangi belediye var?

Tarih
17 Aralık 2017
İzlenme
Kişi
Yazar
Candaş Tolga Işık
 Cumhurbaşkanı Erdoğan dün şöyle söyledi: “Ataşehir'i de zaten arkadaşlarımız sağ olsun en güzel şekliyle ortaya koydular. Daha çok şeyler gelecek.”



Cumhurbaşkanı bunu ilk kez söylemiyor. Kaldı ki sadece Cumhurbaşkanı da değil, Erdoğan’ın hemen ardından İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da yolsuzluk iddialarıyla ilgili belediyelerin mercek altına alındığını bizzat Meclis kürsüsünden açıklamıştı.

O açıklamaların hemen ardından ilk operasyon Ataşehir’e yapıldı.



Ataşehir Belediye Başkanı görevden alındığı gün şöyle yazmıştım, “Sırada başka belediyeler de var ve bu belediyeler sadece CHP’li değil. AK Partili belediyeler de araştırılıyor.

Muhtemelen İstanbul’da birkaç AK Partili belediyeyle ilgili de İçişleri benzer adımı atacak.”

yazının devamını okumak için tıklayınız

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YORUMLAR

  • Dayi

    17 Aralık 2017 20:18
    0 0
    Sultanbeyli belediye başkanı hüseyin keskinde alınmalıdır sultanbeyliye zerre yatırım yapmıyor gelen bütçeyi kaldırım kaldırım bahanesiyle cukka yapıyor eğer akparti bu adamı hemen görevden almasa gerekli yatirimlari yapmazsa inanın yüzde 70 oy oranı yalan olacak belkide bir daha bu ilçede kazanamayacak facebook yerel haber yapan gruplardaki yorumları inceleyin birde bu keskin inceleyin ailesinin zimmetine geçirdiği 2b arsalarında inceleyin.herkes ettiğini yaşasın yazık bu cennet vatana
YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;