Abdülkadir Aksu, devletin en önemli bankalarından birinin başına geçti. Cemil Çiçek, Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyeliği’ne getirildi. Bülent Arınç aynı şekilde... Erdoğan “karşına alacağına yanına al” stratejisini ilk kez uygulamıyor.
Geçmişte farklı siyasi partilerde muhalefet yapan Süleyman Soylu, Numan Kurtulmuş gibi isimleri kendi cephesine aldı. Görev verdi, yetki verdi. Kurmay takımına aldı. Ve sonuç çok başarılı oldu.
Şimdi tam da bu yeni parti kurulma söylentilerinin ortasında AK Parti’nin akil ve teşkilat üzerinde tesirli isimlerini yeniden yanına alma hamlesi siyasi olarak akıllıca bir hamledir.
Kaldı ki şunu da söyleyeyim, fikirlerine katılırsınız, katılmazsınız o ayrı ama hem Aksu hem Çiçek hem de Arınç kitabın ortasından konuşan kimseye eyvallahı olmayan siyasetçilerdir.
Kafalarını kesseniz doğru bildiklerini söylerler. Geçmişte hataları-sevapları olabilir. Ama böyle adamların aklının devlet yönetiminde olması iyidir.
Hiç yorum yapılmamış
4725 kez izlendi
1677 kez izlendi
1145 kez izlendi
632 kez izlendi
3536 kez izlendi
864 kez izlendi
580 kez izlendi
3622 kez izlendi
2606 kez izlendi
1311 kez izlendi
1768 kez izlendi
634 kez izlendi
YORUM YAPIN
Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.