SİYASET

Candaş Tolga Işık : AK Parti'den kopan iki yeni parti ne yapar?

Tarih
11 Temmuz 2019
İzlenme
Kişi
Yazar
Candaş Tolga Işık

Siyasetin gündeminde Babacan ve Davutoğlu’nun kuracağı partiler var. Davutoğlu’nun bir akademisyen olarak yerini hiç tartışmam lakin gerek dışişleri bakanlığı gerekse başbakanlığı döneminde siyaseten bir liderlik referansı olabilecek karşılığı olmadı.

Fakat Babacan başka bir hikaye... Çok genç başladığı siyasi kariyerinde Türkiye ekonomisinin en şaşaalı döneminde dümende oturdu. Uluslararası camiadan takdir ve saygı gördü.

Parti içinde hakkında yapılan tüm tezvirata rağmen sevilen biri oldu. Erdoğan siyaseti bıraktığında bu hareketin başına kim geçer diye sorsalar adını sayacağımız 3 isimden biriydi.

İstifa metninde farkındaysanız hiçbir dini söyleme girmeden tam bir merkez sağ siyaset istikameti çizmiş... İktidar mı olur muhalefet mi yoksa barajın etrafında mı gezer onu millet bilir. Ama Babacan’ın kuracağı parti için Davutoğlu’nun partisi gibi umutsuz konuşmam.

yazının devamı

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YORUMLAR

  • hursit dilaver

    11 Temmuz 2019 23:42
    0 0
    EKREME SEÇİM KAZANDIRILMASINDAN BELLİ DEĞİL Mİ.ulan kaybettiği seçimin sayımları durdurulup, yeni seçime aynı seçmenle gidildi. ya da AKPNİN KAZANDIĞI SEÇİM S0N ANDA SAYIMLAR DURDURULUP CHPYE VERİLDİ.biz de yedik.DEMEK ARKADAKİ GUÇ Ç0K KUVVETLİi
  • hursit dilaver

    11 Temmuz 2019 23:41
    0 0
    hadi hayırlısı 0lsun BABACANA CHPDEN 20 MEBUS TRANSFER 0LUP GRUP KURACAK. İP VEREMEM DEDİ. AMA VERECEK. ELİMAHKUM.hayırlı 0lsun. artık öyle istikşafi falan da 0lmayacak. ulke d0ğrudan CHPye teslim edilecek.
  • HAK DAVA

    11 Temmuz 2019 18:48
    0 0
    ULAN ÖVE ÖVE BİTİREMEDİĞİN DAVUTOĞLUDA ALİ BABACANDA ABDULLAH GÜLDE AK PARTİNİN İÇİNE SIÇAN ADINI KÖTÜYE ÇIKARAN KENELERDİ ERDOĞAN TEK TEK İPLERİNİ ÇEKTİ MEDYAYA İSTİFA GİBİ YANSITILDI OYSA ERDOĞAN İPİNİ ÇEKTİ BUNLAR KEŞKE HEMEN PARTİ KURSALAR İYİ SAADET CHP BUNLARIN SONU GELMİŞ OLUR BAŞLAMADAN BİTERLER
  • SEDAT KALFA

    11 Temmuz 2019 13:07
    1 0
    YENİ MENDERES İMİZ GELDİ DE BUNDAN Bİ CACIK OLMAZ .İYİ PARTİYİ YERLER AK PARTİ NİN KILINA DOKUNAMAZLAR EVELLALLAH
  • TEK

    11 Temmuz 2019 11:23
    1 0
    EHHHHH ARTIK SİZ DE KINA YAKARSINIZ....
  • Mustsfa

    11 Temmuz 2019 10:35
    1 0
    İki değil 3 parti kurşunlar Erdoğan muhalifleri olarak başta bir iş yapamadiklari belki. Ama bolerlerse milliet ittifakını bolerler. Yani her sık cumhura yarar
YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;