GÜNCEL

Yakup KÖSE : 15 Temmuz'da 2 ayrı operasyon

Tarih
20 Temmuz 2020
İzlenme
Kişi
Yazar
Yakup Köse

15 Temmuz’un yıldönümünde iki ayrı operasyon girişimi oldu.

Birinci operasyon, 15 Temmuz gecesi halka kurşun sıkmış, bomba atmış askerler dâhil tüm FETÖ’cülere yönelik bir af kampanyası.

İkinci operasyon ise, FETÖ’nün İslâm’ı ifsad faaliyetlerine on yıllardır karşı çıkan, cemiyeti bu hususta ikâz eden ve 15 Temmuz gecesi birçok müntesibini şehid ve gazi veren cemaat ve tarikatları FETÖ ile bir tutma operasyonu.

Tepkiler üzerine operasyonu yürütenler şimdilik sustular; zehri attılar, pusuda bekliyorlar.

15 Temmuz’un yıldönümünde, üstelik, halkın savaş uçağı ve tanklarla katledildiği o gecenin üzerinden daha 4 yıl geçmişken neyin affından bahsediliyor, hangi merhametten dem vuruluyor?..

Yakup Köse'ye Samanyolu Haber Müdürü'nden şok cevapFETÖ 15-20 yıl önce yaptığı tüm ifsad faaliyetlerini “Hoşgörü, barış, kardeşlik, diyalog” gibi müsbet mânâlar içeren mefhumlarla perdeleyerek yapmıştı. O dönemlerde FETÖ’nün ifsad faaliyetlerine karşı çıkanlar, “Ne yani siz hoşgörü, barış, kardeşlik, diyalogdan yana değil misiniz” diye itham edilir, “aşırı, radikal” diye yaftalanırdı. Bugün de “Adalet” mefhumuyla FETÖ militanlarını cezaevinden kurtarmaya çalışıyor.

Geçen hafta bir nabız ölçme yapıldı. 15 Temmuz’un yıldönümünde buna cüret edildi. Düşman akıllı dostlar ahmak olunca daha nelere cüret edilir zamanla göreceğiz.

yazının devamı

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YORUMLAR

  • sukru öz

    22 Temmuz 2020 10:46
    0 0
    bizler dinimizi tam olarak bilsek feto gibi sahte dindar dinsizler hic taraftar bulamaz devlet vatandaşa tam dinini ögretse hic kimse başka yerlere bakmaz ben az çok dinini bilen birisi olark ,,Allah katında tek gecerli din islamdır.ayetini yok sayan feto için ya aptal yada başka niyeti var demiştim . biz dinimizi tam iyi bilirsek <özenle secilip özenle örülülen duvar taşları gibi binlerce yıl ,kıyamete kadar huzur için de yaşar ve İNŞALLAH cennete gideriz>
  • Mehmet

    21 Temmuz 2020 14:16
    0 0
    2/2 Burda hükümetin de kusuru var. İlahiyata İmam Hatipe hoca, hatta talebe alırken güvenlik taraması gibi bir tarama yapılmalı. Yoksa rahat atanıyor diye benamaz adamlar, yarı çıplak kadınlar böyle yerlere girip daha sonra halka dini önder olacaklar. Vah ki vah. NOT: Admin Lütfen Karakter sayısını 1000 e çıkartın
  • Mehmet

    21 Temmuz 2020 14:15
    0 0
    1/2 İlahiyat hocalarının bir kısmı (hakiki hocalara sözüm yok) dinle diyanetle alakası yok. 5 vakit namaz kılanı bile zor bulunuyor. Çünkü onlar önce devlet memuru, akademisyen sonra işlerine geldiğinde din adamı. Kendileri dini vecibeleri yerine getirmediği için, dini hayatı yaşatmaya çalışan cemaatlere karşı da düşmanlar. NOT: Admin Lütfen Karakter sayısını 1000 e çıkartın
  • kesinlikle

    21 Temmuz 2020 03:25
    0 0
    kesinlikle dogru, hocalari iblis-israil ne de olsa
YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;