7 Haziran 2015
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 2011 genel seçimlerinde yüzde 25.9 oy oranına sahipti. 2011 seçimlerinin gerisinde kalan CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu zaferini coşkuyla ve "Başbakan Kemal" sloganlarıyla kutladı.
CHP Genel Merkezi'nde kısa bir açıklama yapan Kemal Kılıçdaroğlu, "Bir dönem kapandı, demokrasi kazandı. Türkiye kazandı. Bir baskıcı dönemi sona erdirdik. Seçim değerlendirmesini CHP sözcüsü Haluk Koç yapacaktır" dedi.
Kılıçdaroğlu, bu konuşmasını yaparken CHP'liler ise "Başbakan Kemal" sloganları attı. Kılıçdaroğlu öte yandan, "oy oranı düşerse neden istifa etmeyeyim?" demişti.
Hürriyet'e konuşan Kılıçdaroğlu, "Şimdilik detaylı bir yorum yapmama kararı aldım. Genel hatlarıyla bir değerlendirmeyi ilerleyen günlerde yapacağım. Ancak bizim açımızdan bir sorun yok. Memnunum; istifayı gerektiren bir sonuç da değil. Şimdilik değerlendirmem bu kadar" dedi.
Kaynak : Haber7
Hiç yorum yapılmamış
4454 kez izlendi
1586 kez izlendi
1070 kez izlendi
560 kez izlendi
3498 kez izlendi
822 kez izlendi
544 kez izlendi
3589 kez izlendi
2572 kez izlendi
1279 kez izlendi
1735 kez izlendi
596 kez izlendi
YORUM YAPIN
Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.