SİYASET

Ahmet Hakan : Ankara bombasına dair öfkeli sorularım var

Tarih
14 Mart 2016
İzlenme
Kişi
Yazar
Özel Haberci

-Yapanları lanetleniyorum lanetlemesine de... Sormadan da edemiyorum: Nasıl bu kadar kolay vurabiliyorlar.

*

Teröristlerin kan içiciliğine ve canavarlığına işaret ediyorum etmesine de... Sormadan da edemiyorum: Dikkatler artmışken, olağanüstü önlemler alınmışken, istihbarat alarma geçmişken, güvenlik zirveleri toplanmışken... Nasıl oluyor da bu kadar kısa bir süre içinde başkentin göbeği ikinci kez vurulabiliyor?

*

-Saldırıyı yapan alçaklara yönelik öfkem büyük, büyük olmasına da... Sormadan da edemiyorum: Amerikan Elçiliği kendi vatandaşlarını “Ankara’da her an patlama olabilir” diye uyarmışken... Nasıl oluyor da saldırı gerçekleşebiliyor.

*

-Masum insanları katleden gözü dönmüş vahşilere sonsuz lanetlerimi gönderiyorum göndermesine de... Sormadan da edemiyorum: Bu saldırıdan sonra da herhangi bir yetkili istifayı düşünmeyecek mi?

-Kandan beslenen yamyamlara karşı içimde biriken kin ve nefret taşıyor taşmasına da... Sormadan da edemiyorum: Her zaman olduğu gibi yine “kınıyoruz”, “sabrımız taşıyor”, “lanetliyoruz” türü çıkışlar mı duyacağız?

*

-Teröre karşı duyarlılığım her zamankinden daha da fazlalaşıyor fazlalaşmasına da... Sormadan edemiyorum: Bu katliamın hesabını soracak ya da verecek birileri çıkacak mı?


Yazının tamamını okumak için tıklayın

Hürriyet 14 Mart 2016

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YORUMLAR

  • Bu Milletin Feraseti Sonzuzdur

    15 Mart 2016 15:44
    1 0
    Bak Sayın Ahmet Hakan Sana Cevap veriyorum… Bu Milletin bir ferdi olarak Toplum ‘da genellikle kötü anlamda kullanılan yavşak kelimesi aslında "Bit yavrusu, sirke" ve "Geveze, yılışık" gibi anlamlara gelmektedir. Yavşak kelimesinin cümle içerisinde kullanımı Güzel BİR Örnek "Yavşak büyüdü bit oldu, enik büyüdü it oldu." (Atasözü) Cuk Oturdu Keyfini Çıkart Ahmet HAKAN Şimdi İşin Özü… Sen ve senin patronların ne zaman ki Demirtaş’ a saz çaldırıp şarkı söylettiniz Bu it sürüleri semirdi, palazlandı Bende bunları palazlandıranları lanetliyorum yalnızca ben değil, 80 Milyon öz vatan evladı lanetliyor. Fakat bazıları hariç kim onlar, Söyleyeyim… Vicdanını imanını insafını Cüzdanına koymuş Parası çok, fakat kendisi 1 kuruş gavur parası etmezler. Ha onlar ne yapar onlarda dostlar alış verişte görsün hesabı Lanetler…. Ama, Fakat, Niçin, nedenlerle sadece görüntü poz endam için Pazara çıkarlar. Sende bilirsin ki Bunun gibiler bu milletin dilinden anlamazlar, anlamazsınız anlamak istemezsiniz. Örnek mi okadar çok ki, Gırla Dün akşam saatlerinde, Ankara’nın göbeğinde bir bomba daha patladı. Lanetliyorum bu terör saldırısını da... Her patlayan bombayla, yapılan her katliamla görüşüm kuvvetleniyor. Erdoğan’la istikrar ve barış sözcükleri yan yana gelemez. Erdoğan tam bir ‘fiyasko’dur.H.cemal Fakat bu millet uyandı hiç endişeye mahal yok, yerlisi yabancısı bu millet bütün düşmanlarını tanıyor. Allah bu milletin ferasetini sonsuz vermiş sen hiç endişe etme
YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;