EKONOMİ

Erkan Tan : Bindirdiğiniz kadar indireceksiniz vicdansızlar

Tarih
12 Kasım 2018
İzlenme
Kişi
Yazar
Erkan Tan

Amerikan dolarını bahane edip, dolar ile uzaktan yakından alakası olmayan ürünlere fahiş zamlar yapan iş adamı, tüccar görünümlü hainler, vicdansızlar... Döviz hızla düşüyor ancak sizler, ürün, mal ve hizmetlerinize aynı oranlarda indirim yapmadınız. Yapmıyorsunuz. Millet olarak hepinizi zihnimize kaydettik. Üstelik bu iş adamı, tüccar görünümlü hainlerin ezici çoğunluğu yerli ve milli firmalardı... Şimdi bekliyoruz. Dolar'ı bahane edip ne kadar bindirdi iseniz, o kadar indirmeniz gerekiyor. Tabii ufacık da olsa vicdanınız, Allah korkunuz var ise...!!!? 

 

TERÖRİSTLERİN SAHİBİ AMERİKA

FETÖ, PKK, PYD, YPG, KCK, DEAŞ, DHKP-C... Evanjelist Hristiyanlara ve Siyonist Yahudilere hizmet etmeleri için kuruldular. Bu şerefsiz hainleri... Türklere, Kürtlere, Acemlere, Araplara ve Müslümanlara düşmanlık yapsınlar diye bir araya getirdiler. Bu namussuzlar da efendilerine hizmetkarlık yapıyorlar. Dolayısı ile efendileri tarafından korunuyorlar ve kollanıyorlar. Bunlar, ruhunu şeytana satmış İslam düşmanlarıdır. Ve kesinlikle Amerikan ve İsrail malıdırlar. Bu gözü dönmüş katillerin sahibi, Amerika Birleşik Devletleri ve İsrail'dir. Başkan Recep Tayyip Erdoğan, bu konuda, önceki gün, kitabın orta yerinden ABD'ye iğrenç düşmanlıklarını söyleyiverdi. Dolayısı ile; teröristlerin sahibinin, teröristlerin başına ödül koyması tam bir sahtekarlıktır. Ve azılı düşmanlarımız ABD ve İsrail'in korkunç bir başka tuzağıdır. 

 

MİLLETİMİZ VE ANA MUHALEFET

İzin verin uçak yapalım, diyoruz; CHP: Kur'an'ı yeniden yorumlamak lazım diyor... Yerli roket yapalım diyoruz; CHP: Ezan Türkçe okunsun diyor... Yerli otomobil yapıyoruz diyoruz; CHP: Bu kadar cami'ye ne gerek var? diyor... IMF'ye borcumuzu bitirdik diyoruz; CHP: Yaşasın laiklik, kahrolsun irtica diyor... Silahlarımızın %70'ini biz yapıyoruz diyoruz; CHP: Ezan Türkçe okunsun diyor... CHP, bu ülkede, İslam ve Müslümanlar hakim olamasın diye faaliyet gösteren bir kuruluştur. Varlık sebebi İslam'ın ve Müslümanların, her çeşit yol ve yöntem ile önlerini kesmeye çalışmaktır. Yukarıdaki tespitlerin bir bölümünü, sosyal medyada dolaşan yorumlardan alıntı yaptım. Allah aşkına cevap verin tespitler yanlış mı...? 



CHP AMERİKANIN VE İSRAİL'İN PARTİSİ Mİ...? 

Geçen hafta CHP'li Ünal Çeviköz: " PYD bir siyasi oluşum, YPG ise onun askeri boyutudur" dedi. Daha evvel de hem CHP Genel Başkanı, hem de sözcüleri, PYD/YPG için, "siyasi partidir" demişlerdi. Üstelik yetinmeyip, CHP ile aynıdır diye de benzetme yapmışlardı. Daha evvel, "koskoca Ana Muhalefet Partisi, yasa d��şı örgüte döndü" demiştim. Az bile söylemişim. Şu hale bakar mısınız? Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin Genel Kurmay Başkanlığı, Emniyet Genel Müdürlüğü, Milli İstihbarat Teşkilatı, Milli Güvenlik Kurulu, çok uzun zamandır ve binlerce delil ile tüm dünyaya adeta haykırıyor. Diyorlar ki...

yazının devamı 

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

Hiç yorum yapılmamış

YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;