GÜNCEL

Erkan Tan : Solcular ve kentsel dönüşüm

Tarih
21 Şubat 2023
İzlenme
Kişi
Yazar
Erkan Tan
İSKENDERUN'DA 6 mahalle "riskli bölge" ilan ediliyor. Dava ile riskli bölge kararını mahkemede iptal ettiriyorlar. Cumhurbaşkanlığı makamı, mahkeme kararına uyuyor. Sonra hiç yüzleri kızarmadan, utanmadan mahkeme kararına uyan Cumhurbaşkanını zan altında bırakmaya çalıştılar. Gerçekleri yamultmaya çalıştılar fakat başaramadılar, başaramazlar, başaramayacaklar… CHP, HDP/PKK tayfası, solcu maskeli tuhaf örgütlerin hepsi, İskenderun'a, Hatay'a üşüştüler.
"Kentsel dönüşüm olmasın, binalar yenilenmesin" diye ortalığı velveleye verdiler. Sosyal medya ile, kendilerine ait yayın organı görünümlü yalan makineleri ile gerçekleri yamulttular. Hadiseyi çarpıtmak için; rant, yağma, malımıza çökecekler yalan ve iftiralarını yaydılar.
Şimdi de CHP'li Belediyeler ve fondaş medya, "Kentsel Dönüşüme Direniyoruz" haberlerini sosyal medyadaki arşivlerinden silmeye çalışıyorlar…

KENTSEL DÖNÜŞÜME SAVAŞ AÇTILAR
Her yerde ve her zaman aynılarını yapıyorlar. Solcu maskeli bu millet düşmanları, kentsel dönüşüm projelerine adeta savaş açtılar, hep karşı çıktılar, engellemeye kalktılar, tüm olumlu girişimleri engellediler, vatandaşın devletle anlaşmasını fitnelerle bozmaya gayret ettiler. En son aşamada ise yargıdaki kafadarlarını kullandılar. Yalan mı…? Dönemin Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, CHP zihniyetindekilerin kentsel dönüşüm konusundaki iki yüzlülükleri hakkında öyle bilgilere ve acı hatıralara sahip ki, dinleseniz nefesiniz kesilir.
Bu arada; CHP'li belediyelerin neredeyse hiçbirinin, kentsel dönüşüm hizmetine asla girişmediklerini, elle tutulur çaba ve icraatlerinin bulunmadığını hatırlatalım.
Kentsel dönüşüm hizmeti, sadece AK Parti'li ve MHP'li belediyeler tarafından dert edilmektedir. Çarpık kentleşme, kaçak yapı yoğunluğu sorunlarında kıllarını bile kıpırdatmıyorlar. Vicdanı ideolojiye köle olmamış herkes, bunları görmektedir.

TUHAF, ÇİRKİN, İNCİTİCİ
Türk milleti olarak ağır acılar yaşıyorken ve yüreğimizin dağlandığı üzüntüler içerisindeyken muhalefet sürekli seçim ne olacak diye soruyor…!
Asrın felaketi yaşandı. Bu ifadeyi, ömrünü deprem çalışmalarına adamış, dünyaca ünlü yer bilimciler bizzat kendileri kullanıyorlar. 
Her geçen gün vefat edenlerin sayısı artıyor, enkaz altından hala cenazesinin çıkmasını umut edenler var. Enkaz kaldırma çalışmaları sürdüğü için vefat edenlerin sayısı hala belli değil. Hayatta kalanlar, tedavileri için afet bölgesi dışındaki hastanelere sevk edildiler. Geri kalan vatandaşlarımız, ülkemizin başka vilayetlerindeki eş, dost, akraba ve tanıdıklarının evlerine taşındılar.
Başkan Recep Tayyip Erdoğan bütün zamanını, gücünü, dikkatini can kurtarmaya, yaraları sarmaya, milletin imdatına yetişmeye veriyor.

yazının devamı

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

Hiç yorum yapılmamış

YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;