POLEMİK

Erem Şentürk : Yapma Hüsnü, Türkiye’yi tehdit etme!

Tarih
04 Nisan 2017
İzlenme
Kişi
Yazar
Erem Şentürk
 CHP Konya Milletvekili Hüsnü Bozkurt “16 Nisan'da de ki evet çıktı” diye başladığı lafı “Hepinizi İzmir'e kadar kovalar, İzmir’den denize dökeriz” diye tehdit ederek bitiriyor. Hüsnü Bozkurt'un tehdit konuşmasının ilgili bölümü şöyle: “De ki ‘Evet’ çıktı, sizi de, sizin gibi haramzadeleri de İzmir’e kadar kovalar, İzmir'den denize dökeriz.”

Şimdi ben 16 Nisan günü ‘Evet’ diyeceğim. Hüsnü Bozkurt ve beraberindeki CHP'liler beni hangi saikle kovalayacaklar? Gerçi CHP'nin gelmişi geçmişi toplansa benim yanıma yanaşamazlar ama hadi diyelim ki rakıyı fazla kaçırıp birkaç dakikalığına cesaretlendiler ve geldiler beni kovalamaya. Ne diyecekler? Türkan Saylan'ın dediği gibi “Biz asılsız, bizim istemediğimiz bir şeyin bu ülkede olması mümkün değil. Menderes de çok oy almıştı onun sonu ne oldu” mu diyecekler? Saikleri nedir yani? Hâlâ kendilerini kurucu sahip zanneden gafil mi bu adamlar; yoksa bir yerlerden emir mi aldılar acaba?

İkinci soru ise şu: Bizi kiminle kovalayacaklar? Beraber salladıkları PKK ile mi kovalayacaklar? Yoksa "Haramzade" diye ortak jargon kullandıkları FETÖ'yle mi? Belki alınlarından öptükleri DHKP/C ile yaparlar…

Aslına bakarsanız tam da bugün yaptıkları gibi PKK, DAEŞ, FETÖ ve AB ile hazır kurulmuş iğrenç “Türkiye düşmanlığı” ittifakı olarak hep birlikte gelirler.

Hüsnü Bozkurt'un şahsını muhatap almayı zül kabul ederim; ama şunu hatırlatmadan yazıyı bitirirsem de yarım kalır: Hüsnü, 15 Temmuz'da senin abilerin geldi ve sonları hiç iyi olmadı. Şimdi, “Saddam” diyorsun; “Kaddafi” diyorsun yani ağababamla gelirim, “Dünyadan adam toplar gelirim” diyorsun öyle mi? Hadi dedin de bu milletin senin bu zırvalarından korkacağını nasıl inanırsın? Yapma Hüsnü, Pensilvanya zannettiğin kadarla güçlü değil Hüsnü... Türkiye düşmanlarının hepsi dizlerinin üzerinde ağlaya ağlaya hesap verecekler; güvendiğin dağlara kar yağacak Hüsnü... Türkiye’yi tehdit etme Hüsnü!

Diriliş Postası
4 Nisan 2017

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

Hiç yorum yapılmamış

YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;