GÜNCEL

Erem Şentürk : Kılıçdaroğlu “biz” derken kimi kastediyor?

Tarih
06 Mart 2019
İzlenme
Kişi
Yazar
Erem Şentürk

“PKK bize mi saldıracak” diye artık iyice zıvanadan çıkan Kılıçdaroğlu, bebek ve kadın katili PKK’lı sapık sürülerinin saldırmayacağından nasıl bu kadar emin olabiliyor? CHP seçmeninin sorması gereken asıl sorular bunlar. Yok mu bir vatansever CHP’li, Kılıçdaroğlu’nun karşısına çıkıp; “PKK kime saldırmaz, siz kime ‘biz’ diyorsunuz” diye soracak?.. CHP’lilerin, Kılıçdaroğlu’na sorması lazım, “PKK bize saldırmaz” derken, kendini mi kastediyor? “O kadar emek verdim onlara, yol açtım, CHP’yi kontrollerine verdim, İzmir’i, Kadıköy’ü verdim, bana da saldırmasınlar artık” mı diyor?..

CHP’lilerin, Kılıçdaroğlu’na sorması lazım, PKK’nın şu ana kadar saldırdıkları kim? Yeni doğmuş bebekler, anne karnında daha doğmamış bebekler, sokakta oynayan çocuklar, öğretmenler, hemşireler, polisler, askerler kim?..

CHP’lilerin, Kılıçdaroğlu’na sorması lazım, FETÖ terör örgütünün elebaşı olan diyalogcu münafık da “Haçlı ordusu bize saldırmaz” diyordu; sizi kasetle oraya getiren FETÖ mü böyle konuşmaya zorluyor?..

CHP’lilerin, Kılıçdaroğlu’na sorması lazım, bebek katili sapık Apo’nun posteri önünde CHP’lilerden oy isteyen Beyoğlu Belediye Başkanı Adayınız Alper Taş ve Kadıköy Belediye Başkanı Adayınız Şerdil Dara Odabaşı ile bir planınız mı var?..

Yerli ve milli “Sol/demokrat” bir partiye ihtiyacımız var. İktidar olmaya aday, muhalefet olursa da güçlü muhalefet edebilecek milli sol lazım bize. CHP yönetiminin gittiği yol, yol değil. FETÖ ile PKK arasında çıldırmış gibi savruluyorlar. Her geçen gün giderek artan bir şekilde devletin varlığı ve birliği için tehlike arz eden bir milli güvenlik tehdidi olmaya başladılar. CHP’yi gasp etmiş olan Kılıçdaroğlu ve yakın ekibi, bizzat beka sorunu teşkil ediyor artık. CHP’li seçmenin yüksek sesle, kesin ve keskin bir dille tepki verip CHP’yi geri alması lazım...

yazının kaynağı

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YORUMLAR

  • Namyelüs

    06 Mart 2019 20:53
    0 0
    Tayyip Erdoğan düşmanlığı ile grogi durumuna sokulmuş CHP'liler mi bunu sorgulayacak?Onlar bir önceki seçimde ''Tıpış Tıpış'' oy vermeye gitmesi gerekenler olarak tarif edilmediler mi?
  • hursit dilaver

    06 Mart 2019 19:33
    0 0
    daha önce de AKPliler bir grup bilim adamını antarktikaya gönderdi araştırma falan yaptı.galiba CHP bunu görmedi atldı.asıl buna karşı çıkmalıydı.CHP LOZANIN VESAYET PARTİSİDİR.öyle her istediğinizi,halk beni seçti diye yapamazsınız.illa lozana uygun olacak.lozanın sınırlarını asla aşmayacaksınız.bu konuda CHPnin tembelliği de lozana zarar veriyor.özal bir ara musul kerkük lafı etmişti.o gunlerde bunlar hemen vaziyet aldılar da özalın lafını yedirdiler.aman dikkat CHP lozan demektir.
YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;