GÜNCEL

Aziz ÜSTEL : İllüminati’nin karanlık ilişkileri

Tarih
04 Aralık 2016
İzlenme
Kişi
Yazar
Aziz Üstel
Mafya'nın dünyanın pek çok ülkesinde etkili olabilmesinin ana nedeni önemli istihbarat kuruluşlarıyla yaptığı gizli ortaklıklardır. İnsanlar bu istihbarat kuruluşlarının Mafya'nın üzerine gittiğini ama bir türlü yok edemediği hayretle izlerler...

Yahudi banker, mafya babası Meyer Lansky

Mafya denince aklımıza hemen Sicilya gelir. Ancak Amerikan Mafyası'nın en önemli isimlerinden biri, Las Vegas'ın kumar başkenti olmasını sağlayan kişi Yahudi Meyer Lensky'dir. Mafya, Kontrgerilla-CIA-MOSSAD ortaklığının temellerini atan da gene odur. Yıllar yılı önce Al Capone sonra da Lucky Luciano'yla birlikte çalışan Lansky, kumar, içki kaçakçılığı ve fuhuştan kazandığı tüm paraları İsviçre'de Yahudi banker Tibor Rosenbaum'un yönettiği International Credit Bankası'na gönderiyordu. Rosenbaum bir hahamdı aslında! Kurduğu banka Avrupa'dan İsrail'e yollanan tüm yardımların ilk toplanma noktasıydı. Bankanın müşterilerinden en önemlisiyse İllüminati'nin 13 ailesinden Rothschild'ların sahibi olduğu Israel Corporation'du.

Derken 1967 yılında Life dergisi İsrail-Haham Rosenbaum-Rothscild-Mafya-Lansky bağlantılarını ortaya çıkarır. İşin ilginç yani Rosenbaum'un İsrail temsilcisi, İsrail Gizli İstihbarat Örgütü Shin Beth'in Müsteşarı Amos Manor'dur!

Lansky ve Shin Beth'in Amerika temsilcisi Doc Stacher'le ilgili dönemin Adalet Bakanı Robert Kennedy geniş kapsamlı bir soruşturma başlatır. Stacher hemen İsrail'e gider, yerleşir ve hapis cezasından kurtulur. Meyer Lansky'le ilgili soruşturma tamamlanmak üzereyken Robert Kennedy bir suikast sonucu öldürülür ve Sirhan Sirhan diye bir gariban tutuklanır, hapse atılır. Dosya kapanır. Lansky'le ilgili soruşturmaysa sonuçlandırılamaz bir türlü!

Yıl 1947'dir, İkinci Dünya Savaşı biteli iki yıl olmuştur ve ABD yanlısı dünyada kontrgerilla hareketi başlar. Kontrgerilla örgütleri başta İtalya olmak üzere, birçok ülkede filizlenmeye başlayan Komünist partilerin yöneticilerine ateş açarak yaralar ya da öldürür; bombalar patlar parti toplantılarında. Taşlı sopalı sokak kavgaları çıkar günün her saatinde başka başka kentlerde. Kısacası Kontrgerilla öylesi bir kargaşa yaratır ki, İtalya ve Fransa başta olmak üzere,  halklar oylarını muhafazakâr, Hıristiyan kökenli partilere vererek istkrar arar. Bu arada, İsrail Corporation'ı ABD Federal Savcılığı soruşturmaya başlamıştır. Ancak şirketin merkezi Luxemburg'da şubesiyse Lichtenstein'ın başkenti Vaduz'dadır. Şirket savcılığın sorduğu sorulara cevap bile vermez! Vaduz'da Rosenbaum'un bankası International Credit Bank'ın kapısından içeri bile giremez federal savcının adamları; Prens izin vermemiştir!

İllüminati'nin has evladı, Mafya Babası Meyer Lansky garip olduğu kadar tehlikeli bağlantıları, P2 ve Vatikan'ın kara para aklama uzmanı banker Sindona'dan, Rosenbaum'a,ABD Başkanı Nixon'dan, soğuk savaşın mimarı Başkan Truman'a, CIA Başkanı Allen Dulles'a ki, Lansky'nın avukatlığını yapmıştır, Yahudi banker Rotschild ve petrolcü, banker, milyarder Rockefeller Ailesi'ne kadar uzanır. Ve İllüminati semirdikçe semirir, ardından ceset yığınları bırakarak yoluna devam eder...

Star
4 Aralık 2016

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

Hiç yorum yapılmamış

YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;