SİYASET

Kocaeli'de terör operasyonu; HDP kontenjanından belediye meclis üyesi gözaltında

Tarih
18 Mart 2019
İzlenme
Kişi

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, terör örgütleri PKK ve DEAŞ'a yönelik bugün sabah saatlerinde operasyon düzenledi. Yaklaşık 250 polisin katıldığı operasyonda, drone da kullanıldı. Özel harekat polislerinin de katıldığı operasyonda, Dilovası ilçesinde SP'nin HDP kontenjanından belediye meclis üyesi adayı olan Turan Tekgül, HDP'nin Kocaeli, Dilovası ve Derince ilçe başkanlıklarının yöneticilerinin de olduğu 9 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerin evlerinde yapılan aramalarda, tabanca ele geçirilirken, evraka da el koyuldu.

6 DEAŞ ŞÜPHELİSİ GÖZALTINDA

Öte yandan terör örgütü DEAŞ'a yönelik düzenlenen operasyonda ise 6 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerden 4'ünün, Suriye'ye gidip, örgüte katılan kişilerden olduğu öğrenildi. Soruşturma sürdürülüyor.(Sabah)


YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YORUMLAR

  • hursit dilaver

    18 Mart 2019 15:16
    1 0
    hazır yol yakınken PKKdan Geçtim, bu patilerin meclis Üyeliklerinde DEAŞlıdan DHKPCliden EL KAİDECİYE; FETÖCÜye kadar hepsi olacaktır. YAHU EY HÜKÜMET. BU ÜLKEYE BU KADAR HÜRRİYET VERİRSEN MUHTARDAN BİLE OTURANLARIN KAYDINI ALAMAZSIN. HELE BU TİP HAİN SÜRÜLERİNİN ADRESLERİNİ HİÇ VERMEZLER. ÇÜNKÜ KORKARLAR..eğer iktidarda BIRAKILIRSAN HEPSİNİ YENİDEN DÜZENLE EMİ. HADİ BAKALIM.
  • Reşat

    18 Mart 2019 15:08
    2 0
    Rahmetli Erbakan Hoca yaşasaydı bu durumu hangi veciz sözüyle ifade ederdi, merak ediyorum doğrusu...
BU KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;