GÜNCEL

Zafer Şahin : Disney Atatürkçüsünü tanıyalım

Tarih
03 Ocak 2024
İzlenme
Kişi
Yazar
Zafer Şahin

1- Suudilerden para koparmak için Süper Kupa Finalinin Arabistan’da oynanmasını isteyen, daha sonra da siyasi hesaplarla yan çizen kulüp başkanlarının çıkardığı krizi hükümete mal etmekte bir sakınca görmez.

2-Atatürk filmini Ermeni, Rum- İsrail lobisinin baskısıyla yayınlayamayan dijital platforma tamamen duygusal sebeplerle tek laf edemeyen şovmenleri en birinci Atatürkçü zanneder.

3-Seçim öncesi HDP’ye şirin gözükmek için imzaladıkları protokole “Atatürk” ve “Türk Milleti” yazamayan siyasi partileri Atatürkçü, kendi protokolüne Atatürk’ü ve Türk Milleti ifadesini göğsünü gere gere yazan partileri Atatürk düşmanı beller.

4-50 yıl yönettiği Küba’da seçim sandığı kurulmasını izin vermeyen, eski yönetimden kalan memurları kurşuna dizen, ülkeye internet girmesine müsaade etmeyen, sağlığı elvermeyince koltuğu kardeşine bırakan Fidel Castro’yu demokrat, 22 yıldır seçimle işbaşına gelen Erdoğan’ı ise diktatör olarak görür. Hollanda’nın Türkiye düşmanı siyasetçisi Geert Wilders’in paylaşımlarına iştahla beğeni atmaktan da geri durmaz.

siyah önlük giyen yaşlı kemalistler - uludağ sözlük5- Kendilerine “Mustafa Kemal’in itleri” diye hakaret edenlerin partisine barajı aşsın diye ödünç oy verir. O partinin Türkiye’nin üniter devlet yapısına olan düşmanlığını hiç sorun etmez. Atatürk’e “Kefere” diyeni de “Irkçı” yakıştırması yapanı da önüne milletvekili adayı olarak koyan partisine “Siz ne yapıyorsunuz” diye sormaz.

6-TBMM’deki makam odasından Atatürk portresini “Artık yeni şeyler söylemek lazım” diye kaldıran vekilin neden böyle davrandığını sorgulamaz. O vekilin ve daha birçoğunun Atatürk’ü gerçekten sevmediğini bilir ama bunu sorun olarak kabul etmez.

7-Tik Tok’tan yayın açan “Sahte Atatürklere” bahşiş adı altında parayı basar, bunu eleştirenlere “Göbeğini kaşıyan adam, makarnaya oyunu satan cahil” diye hakaret eder.

Çakma Atatürk, 2 saatte 1 milyon kazandı! - GENEL - Erzurum Pusula Gazetesi - Son Dakika Erzurum Haberleri Güncel Haberler8-Atatürk’ün “Bağımsızlık benim karakterimdir” sözünün derin anlamına hiç kafa yormaz. Dış politikada, savunma sanayiinde bu sözün gereğini yerine getirmek için çabalayan hükümeti ülkeyi satmakla itham eder. Atatürk’ün “Yurtta sulh, cihanda sulh” sözünün olduğu yerde öylece oturmak anlamına geldiğini zanneder.. Libya, Kıbrıs, Doğu Akdeniz, Kuzey Irak, Suriye, Azerbaycan ve Balkan coğrafyasında verilen büyük mücadeleyi “Ne işimiz var oralarda” klişesiyle itibarsızlaştırmaya çalışır.

9-Yerel yönetimlerde yan gelip yatan, kamunun kaynaklarını siyasi hedefleri için har vurup harman savuran belediye başkanlarını “İkinci Atatürk” ilan etmekten çekinmez. Bu yerel yöneticilerin kendisini seçime yakın dönemlerde “10. Yıl Marşı ve Atatürk posteri” ile tavlamasına ses etmez, hatta bundan keyif alır.

10- Kendisi gibi görmediği herkesi küçümser, fırsatını bulduğu anda aşağılar. Kendisi için neyin doğru, neyin yanlış olduğunun farkında bile değildir. Kandırıldığını genellikle ve sadece seçim akşamları görür. Ama fabrika ayarlarına dönmesi çok zaman almaz. Atatürk’ün bunları görme şansı olsaydı kızılcık sopasıyla kovalayacağından eminim ama ispatlayamam…

yazının devamı

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YORUMLAR

  • Hacı Güven

    05 Ocak 2024 02:52
    0 0
    Bu tür CAHIL YARATIKLAR !!! DÜNYANIN TARININE EN AKILSIZ VE GERİCİ İKİ AYAK ÜSTÜNDE YÜRÜYENLER OLARAK GEÇTİLER !!!
YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;