EKONOMİ

Tuğrul Selmanoğlu : Faiz...

Tarih
20 Kasım 2021
İzlenme
Kişi
Yazar
Tuğrul Selmanoğlu

Ülkemiz faizle, uluslararası sermayeyle, faiz lobisiyle, sermaye sahipleriyle, savaş halinde...

Devletin bütün kademeleri, ordusu, emniyeti ve yargısı, FETÖ ve benzeri gayrimilli unsurlardan temizlenerek millileştirilirken, sıra ekonomimizi faizci manipülatörlerin elinden alarak millileştirmeye geldi.

Erdoğan istese bütün bu döviz operasyonlarının, kur dalgalanmalarının önünü keser.

Bunun en basit yolu faiz lobisine boyun eğip faizleri artırmaktan geçer.

Yarın Merkez Bankası çıksın bugünden itibaren faizi 300 puan artırdık desin, dolar da euro da tepetaklak düşer.

Peki bu neden olmamalı?

Müslüman iseniz eğer şu alttaki ayeti okuyup bu sorunun cevabını kendiniz verin. “Eğer faizcilikten vazgeçmezseniz, artık Allah ve Rasûlü’ne karşı savaş açtığınızı, onların da size savaş açtığını bilin. Eğer tevbe ederseniz anaparanız sizindir. Böylece ne haksızlık etmiş ne de haksızlığa uğramış olursunuz.” Âl-i İmrân Sûresi; 130

Tuğrul Selmanoğlu gözaltına alındı: Atatürk'e 'mülteci' demişti - 14.09.2019, Sputnik TürkiyeKaldı ki, faiz ve kur dalgalanmaları adeta birileri tarafından on yıllardır ülkemizin milli egemenliğine, bağımsızlığına, halkımızın hür ve özgür iradesine karşı kullanılan bir silah hükmünde.

Türkiye’de askeri darbelerle indirilen hükümetlerin sayısı, işte tam da bu faiz lobisinin yapmış olduğu ekonomik darbelerle indirilen hükümetlerin sayısından azdır.

Cumhurbaşkanımız, uygulamış olduğu ekonomi politikasıyla işte tam da bu faiz lobisiyle restleşmekte.

Günü kurtarıp halkın gözünde şirin görünme derdinde olsa, yukarıda belirttiğim gibi faiz lobisine boyun eğer, faizler yükselir, euro dolar düşer…

Günlük ihtiyaç maddeleri hissedilir oranda ucuzlar, muhaliflerin elinden ekonomi kozunu alır, 2023 seçimlerine giderken koltuğuna yaslanır, çayını yudumlaya yudumlaya kazanır...

Erdoğan’dan bunu bekleyen, Erdoğan’ı tanımamış demektir.

Erdoğan’ın derdini, davasını ve gayesini anlamamış demektir.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Yunanistan'a sert tepki: Amerika'nın bir üssü durumunda - Son dakika dünya haberleri – SözcüCumhurbaşkanımızın 40 yıldır Türk siyasetinde vermiş olduğu kavga, bu aziz vatanı, bu büyük milleti, yeniden tam bağımsız ve kendi ayakları üzerinde duran bir ülke haline getirmektir.

Erdoğan’ın vermiş olduğu kavga bu ülkeyi ve halkını faiz lobisinin ve uluslararası sermayenin bir oyuncağı olmaktan çıkarıp, tarihine yakışır bir şekilde eski gücüne kavuşmasını sağlamaktır.

Evet bu mücadelenin bir bedeli var ve evet bu bedeli yarınlarımız için, çocuklarımız için, bu ülkenin geleceği için ödemek zorundayız.

yazının devamı

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YORUMLAR

  • Emie Han

    20 Kasım 2021 21:54
    0 0
    Ayet numarası yanlış verilmiş Çok büyük kusur mu bilmem Fakat daha dikatli olunsa daha iyi olurdu “Eğer faizcilikten vazgeçmezseniz, artık Allah ve Rasûlü’ne karşı savaş açtığınızı, onların da size savaş açtığını bilin. Eğer tevbe ederseniz anaparanız sizindir. Böylece ne haksızlık etmiş ne de haksızlığa uğramış olursunuz.” Âl-i İmrân Sûresi; 130
YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;