GÜNCEL

Şırnak'ta teröristlerin yaktığı okul görüntülendi

Tarih
08 Ocak 2016
İzlenme
Kişi
Yazar
Özel Haberci

Yoğun kar yağışı nedeniyle dün okulların tatil edildiği Şırnak'ta, bulunan Sema Cıngıllıoğlu İlkokulu, dün akşam saatlerinde PKK'lılar tarafından ateşe verildi.

13 dersliği, 28 öğretmen ve 694 öğrencisi bulunan 2 katlı okula gelen yüzü maskeli bir grup PKK'lı, kimsenin bulunmadığı bir sırada giriş kapısının yanındaki pencerenin camlarını kırarak içeri girdi.

SINIFLARI YAKTILAR

İdarecilere ait odalar ve sınıftaki eşyalara zarar veren teröristler molotof kokteyller atarak sınıflarda yangın çıkardı. Çıkan yangında, müdür odası ve bir sınıf yanarak kullanılmaz hale gelirken, koridorlar da duman isi nedeniyle siyaha büründü.

KAR YAĞIŞI FACİAYI ÖNLEDİ

Yangın haberi üzerine okula gelen itfaiye ekiplerinin müdahale ettiği alevler yayılmadan söndürüldü. Yoğun kar yağışı ve soğuklar nedeniyle okulların tatil olması, muhtemel bir faciayı önledi.

TEMİZLİK ÇALIŞMASI BAŞLADI

 

Yakılan okulda bugün yapılan incelemede eşyaların büyük bölümünün kullanılamaz hale geldiği görüldü. Kar nedeniyle bugün de okulların tatil olduğu Şırnak'ta yakılan okulda temizlik çalışması başlatıldı.

8 Ocak 2016

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

Hiç yorum yapılmamış

YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;