POLEMİK

Muhammed Tayyar Türkeş : 28 Şubat’ın Kriptosu Mr. Dilipak!

Tarih
14 Ağustos 2020
İzlenme
Kişi
Yazar
Muhammed Tayyar Türkeş

Yaklaşık üç aydır yine yazmadan olan biteni izliyorum. Her ne kadar yazmasam da gündem önceki yazılarım çerçevesinde ilerlemeye devam ediyor.

Libya ve Ege’de olan bitenleri çok önceden tespit edip yazan biri olarak kararlı duruşumuz yedi düvel ve içimizdeki işbirlikçilerini fazlasıyla rahatsız ediyor olmalı ki yine ülkemizi ekonomik kıskaca almaya başladılar. Allah’tan savunma sanayiimiz şahlanmış ve dışa bağımlılığımız azalmış durumda.

İçimizdeki işbirlikçiler demişken, çakma başbakan Davutoğlu hala bildiğiniz gibi! Kendini nimetten saymaya devam ediyor.

Ahmet Davutoğlu: Kendimi sağcı olarak görmedimDemirtaş’a güzellemeler filan yaparken bu kez hiçbir zaman sağcı olmadım demek suretiyle hezeyanlarını sürdürüyor. Bir de çıkmış Suriye’de ülkeyi soktuğu bataklığı unutmuşçasına ben gittiğimde dolar 2.850 TL’ydi diyor. Sen hiç bizimle birlikte olmadın ki …

Çakma başbakanın yanında arkalarına aldıkları faiz lobisiyle sahaya inen Londra’nın figüranı Bildenberg’ci Babacan ise karşılıksız para basarsanız o paranın değeri düşer demiş. Demiş demesine de adam olana sorarlar; sen de halkta karşılığı olmayan partiyi niye kurdun? Senin ekonomi bakanıyken yaptıkların ortada iken Türk ekonomisi hakkında en son konuşacak kişi sensin. Lafı uzatmadan biz kendisine Türk ekonomisi er ya da geç zirveye çıkacak lakin sen siyasi partiler mezarlığında yerini alacaksın diyelim.

Babacan: Karşılıksız para basarsanız o paranın değeri düşer ...Yazılarımı takip edenler hatırlayacak, Ümmetin Bildenberg ile imtihanı başlıklı yazımda düşmanların ne dediği, ne yazdığı çok önemli değil dost görünenlerin söylemedikleri, söyledikleri ve yazdıkları içimizi acıtıyor derken Mr. Dilipak’ı işaret etmiştim.

İşte o Mr. Dilipak şimdilerde birileri yine düğmeye basmış olmalı ki cerahat saçmaya devam ediyor. Bir dönem CIA’dan maaş aldığını dahi gizlemeyen Dilipak, Gezi olaylarının finansörü Osman Kavala için neden yatıyor, ne suçu var derken FETÖ’cü hainlere de rahatlıkla af çağrısında bulunabiliyor.

Bu kadarla kalsa iyi, siz asıl geçmişine bir bakın!

Yıllardır pazarladığı 28 Şubat’la ilgili olarak o gece yapılacak program için günler öncesinden basılan davetiyelerde resmi ve ismi yer almak suretiyle konuşmacı olduğu halde bademciklerini bahane edip son anda programa katılmayan Mr. Dilipak o günden sonra olacakları bal gibi biliyordu. Birileri her zamanki gibi kulağına fısıldamıştı. Gerçekten hasta da değildi. Yıllarca davanın adamları diye bildiğimiz, el üstünde tuttuğumuz kişiler maalesef bunun gibi içimizdeki işbirlikçilerdi. 28 Şubat’ın arkasından kim neler elde etti, kim bedel ödedi hepimiz biliyoruz. Nurettin Şirin hala hayatta ve yaşadıkları hepimizin malumu. Yıllarını geri getirmez ama ona bir özür borçlusun Mr. Dilipak.

Kudüs gecesi gerçeği28 Şubat’ın sahte mağduru Mr. Dilipak iki gün sonra kâğıt gibi yırtılıp atılacağını bal gibi bildiği İstanbul sözleşmesi üzerinden hükümete ve Ak Partiye ayar vermeye çalışsa da artık deşifre oldu ve miadını doldurdu. Sen gel önce 28 Şubat’ta içinde bulunduğun tiyatroyu anlat ki huzur bulasın ve geceleri uyuyabilesin. Acaba geceleri uyuyamamanın sebebi bu olmasın Bay Dilipak! Sizin anlayacağınız ne dili pak ne de elleri...

Bugünkü yazımızı bir ayeti kerime ile bitirelim;

“Gerçekten insan çok nankördür.”(Hac Suresi,66)

Kalın sağlıcakla…

yazının kaynağı

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YORUMLAR

  • Cezzar

    17 Ağustos 2020 17:45
    2 0
    "Nureddin şirin e özür borçlusun" ne demek ya? Şirin bes belli iran ajanı, mavi marmara olaylarını da bizzat o tahrik etti, oradaydım. işi gücü boş provakatörlük. esedi savunan bir dunkofa nasıl özür dile dersin? abdurrahman dilipak'ın savunduğu konular doğ ru dur.
  • alkan

    17 Ağustos 2020 10:26
    1 0
    Vay be insanlar, emek sahipleri dilin sürçmeye görsün ne kadar kolayca tu kaka ilan edilebiliyor.
  • Hüsnü topçu

    16 Ağustos 2020 21:44
    1 0
    Yapmayın Allah aşkına Abdurrahman Dilipak ın davasında haklı olduğu gün gibi aşikar bizim mahallede adam bunu dün yazmadıki fasılalarla aylardır yazıyor ve haklı burda verdiği mücadele için teşekkür etmemiz gerekirken yeriyoruz yanlış yanlış Bu şekilde fetöcüleri haklı çıkarmış oluruz Eleştiri hakkı herzaman olabilmeli
  • Namyelüs

    15 Ağustos 2020 14:06
    1 1
    Siz istediğiniz kadar Dilipak'ı anlatmaya devam edin anlamak istemeyenler,anlayamayanlar ve anlayamayacak olanlar olacaktır sayınTürkeş.''Şeytan sizi güzel sözlerle kandırır''.
  • Bursa'nın İskenderi meşhur

    15 Ağustos 2020 12:53
    5 1
    Çakma başbakanı oraya getiren hesap vermiyor ama adeta hesap soruyor. Babacanı 10 yıl bakan tutan hesap vermiyor bir de suçluyor Dillipakgillerin sırtına binip iktidara koşan ise kör duvar Kendi yaptığı her şeyin hesabını başkasına soruyor ama kendi hiç adisyona bakmıyor. Ne güzel Bursa be...
  • nascar

    15 Ağustos 2020 11:55
    6 1
    Al sana bir yalaka daha, şimdi bunun yazdıklarında gazetecilik ve bilim adına ne var? o'na çamur buna çamur, çamur attıklarınla yüz yüze gelsen aynı şeyleri söyleyebilirmisin? sistemden beslenen Sözde akp'cilerin sorunuda bu kendilerinin dışındaki herkes hain bir tek onlar vatansever, akp iktidardan düşerken onu ilk terk edip tekmeleyende bunlar olacak göreceksiniz, bizde sizi takip deceğiz Türkeş efendi.
  • Şükrü

    15 Ağustos 2020 08:07
    3 0
    Ey müslümanlar Uhud miraacilari gibi yen birbirinizi hemde âyet ve hadis delil getirerek Düşmanlar seyretsin partiniz cemaatiniz dinimiz oldu
  • Osman Sümer

    14 Ağustos 2020 22:40
    5 1
    Senin dediğin gibi olsaydı Mavi Marmara'ya biner yara almadan kahraman olurdu. Dilipakın savunuculuğunu yapmıyorum. Istanbul sözleşmesi'ni eleştirdiği için hedefe konulmuş birisi. Bu kadar şahıslarla ilgili eleştirileri bırakında, kaç senedir kaldırılmasını istediğimiz bu kanunun savunulacak yerlerini söyleyin. Yada Fetonun kabullenin dediklerini ilahi emir gibi kabullenenlere neden bir kelime söylemedin.
YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;