GÜNCEL

Muhammed Tayyar Türkeş : Herkes Akıllı Olsun!

Tarih
24 Kasım 2021
İzlenme
Kişi
Yazar
Muhammed Tayyar Türkeş

Her gün yeni bir oyunla karşımıza çıkıyorlar.Var güçleri ile geleceklerini, gelecekleri varsa da göreceklerini daha önceki yazılarımızda yazıp, dost meclislerinde söylemiştik.

Siz bu ülkeye tankla tüfekle uçakla saldıracaklarını mı bekliyordunuz? Buna hiçbir ülkenin gücüde aklı da yetmez. Bunu iyi biliyorlar. Onlar bu ülkeyi 40 yıldır başımıza bela ettikleri PKK terörü ile dizginlemeye çalıştılar. Ama başaramadılar.

Yetmedi FETÖ’nün piçleri ile devleti ele geçirip, pasifize etmeye çalıştılar.

Ama yine başaramadılar.

Başaramayacaklarını anlayınca da ekonomik olarak taarruza geçtiler. Onlar taaruza geçti, geçmesine ancak devletin cevabını duyduklarında nefesleri kesileceğinden hiç şüpheniz olmasın. Sizin anlayacağınız yarına kalır, ancak yanlarına kalmaz.

Erdoğan ABD'den eli boş döndü 

Bu kadim devlet, henüz hamlesini yapmış değil. Her oyuna, her savaşa verecek cevabımız atacak adımımız, vuracak hedefimiz var Elhamdülillah. Mandacı dolarcılar devletimizin onlara vereceği cevabı beklesinler. Aldığımız duyumlara göre fazla beklemeyecekler, bak şimdiden söylüyorum. Devletin size vereceği cevaba ağır geldi diye üzülüp, küsmek, oyundan kaçmak yok.!

Hem zaten kaçacak yerinizde yok. Kötü haberde tez duyulduğuna göre iki vakte kadar cevabınızı alacaksınız.

Bizim davamız partiler üstüdür. Bizim davamız ‘Devlet’tir, ‘Türk Milleti’dir, ‘İlahi Kelimetullahtır'. Arkadaşlar, unutmayın; kazanılması gereken seçim değil, savaş var. Yenilmesi gereken parti değil, sistem var. Millet, parti kavgasına yönlendirilip oynanan oyunun dışına itilip, adeta pasifize edilmek istense de, bu millet oynanan oyunu bütün çıplaklığı ile görüyor oyununu kuruyor.

Bu ülkede bir milyon kere paranın değerini düşürerek ülkeyi 50 yıldır soyanlar, yine yeniden para manipülasyonları yaparak bu ülkenin ödeyeceğinden fazlasını almaya çalışıyorlar. Bundan önceki iktidarlara da aynı senaryoyu oynadılar. Bir çok hükümet buna dayanamadı buna dayanmaya çalışan iktidarları da ihtilal yaparak götürdüler..

Bir yandan ülkeyi soyarken, bir yandanda demokrasi maskesi altında bu ülkenin başbakanlarını ve bakanlarını astılar, doymadılar gençleri sokağa çıkartıp sağ deyip, sol deyip milletin gencecik evlatlarını birbirine kırdırdılar. Utanmadılar filmin sonunda ‘bir sağdan bir soldan’ adam asmaca oynadıklarını itiraf ettiler.

Şimdi Türkiye bunca badireden sonra yine halkın seçilmiş hükümetine oynanan oyunlarla karşı karşıya. Artık filminizin gösterimden kalkma vakti gelmediğini mi sanıyorsunuz?. Gördüğünüz üzere içeride devşirdiğiniz adamlarınızla bunlar olmuyor. Kendi evlatlarınızla gelecek de ne gücünüz, nede cesaretiniz var.

Son numaranız yine her zaman ki gibi para oldu.

Ama yine başaramayacaklar. Anlayamadığınız bir şey var. Bu millet tankın önüne atlarken dolar, euro, sterlin ne olacak diye düşünmedi. O kahramanlar ki, vatanlarını ve bayraklarını düşünüp şehadet şerbetini içtiler. Şunu da çok iyi bilinmesinde fayda var. Şehadet ateşiyle tutuşan çok daha insan var bu ülkede.

Kararı sen vereceksin kardeşim. Allah’a ve elçisine savaş açanlarla mı, yoksa onlara karşı savaşanlarla mı bir olacaksın?

Bugün ki yazımızı Kuran-ı Kerim den bir ayet ile bitirelim “Ey inananlar, Allan’ın emirlerine karşı gelmekten sakının. Eğer gerçekten inanıyorsanız, Faizli kazancı terk edin.” “Eğer böyle yapmaz, faize devam ederseniz, Allah ve elçisinin size savaş açmış olduğunu bilin.” (Bakara suresi)

Kalın sağlıcakla

yazının devamı

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

Hiç yorum yapılmamış

YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;