SİYASET

Mehmet Barlas : Kılıçdaroğlu ve PKK eşzamanlı olarak terörist kıza sahip çıktı

Tarih
04 Ekim 2022
İzlenme
Kişi
Yazar
Mehmet Barlas
Bir gün dediğinin ertesi gün tersini söyleyen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bir polisimizi şehit eden terörist kızın dağda görevinin başında olduğunu açıkladı.
Kaynağı ise PKK'nın sosyal medya hesapları ve örgütün haber ajansı ANF.
İçişleri Bakanlığı'ndan yapılan ilk açıklamaya göre, bir polisi şehit edip bir polisi yaralayan teröristlerin bir tanesi parmak izinden kimliği belirlenmişti. Diğer terörist kadın ise paramparça olduğu için henüz kimliği belirlenememişti. Ancak Kılıçdaroğlu'nun iddiasına göre kimliği belirlenen terörist aslında sağ salim dağda PKK kampında görevinin başındaymış.
Skandal açıklamalar bununla da sınırlı kalmadı. Dün Halk TV'de İsmail Küçükkaya'nın konuğu olan Kılıçdaroğlu bir kez daha CHP'nin "Mağdur gazeteciler" listesinde olan ancak PKK tarafından "dağda görevinin başında" olduğu açıklanan terörist kıza sahip çıkmaya devam etti. Dahası, İçişleri Bakanlığı'nı ve devletin kurumlarını CHP'den ve milletten özür dilemeye davet etti. Yani Kılıçdaroğlu "Aslında o terörist ölmedi PKK kampında yaşıyor ve görev bekliyor" iddiası üzerinden devletten özür bekliyor. Böyle komik bir özür gerekçesi olabilir mi?
Kılıçdaroğlu'nun bu hamlesine şaşırtan destek nereden geldi dersiniz? PKK'nın haber ajansı ANF'den... ANF, Mersin'de terörist saldırısında öldüğü açıklanan Dilşah Ercan'ın PKK kıyafetleriyle videosunu yayınladı.

Kılıçdaroğlu'nun yaşadığı için sevindiği Dilşah Ercan, videoda polis ve askerimize kurşun sıkma sözü veriyordu.
Anlayacağınız Kılıçdaroğlu'nun Halk TV'deki PKK'lı teröristi aklamaya yönelik algı operasyonuna eşzamanlı olarak PKK'nın ajansından destek geldi. Hiçbir CHP'li de çıkıp "biz niye PKK'lı terörist kızı aklamaya çalışıyoruz" demedi.
Bu noktada şu soruları sormak gerekiyor: Diyelim ki, Mersin'deki canlı bomba aslında farklı, Kılıçdaroğlu'nun "Mağdur gazeteci" olarak lanse ettiği terörist gerçekte yaşıyor ve dağda terör faaliyetine devam ediyor.

yazının devamı

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

Hiç yorum yapılmamış

YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;