SİYASET

Mehmet Barlas : Ancak emekli olunca CHP’li oldu ama çekirdekten partililere taş taşıtıyor...

Tarih
25 Kasım 2019
İzlenme
Kişi
Yazar
Mehmet Barlas

Muharrem İnce'nin Yalova'daki basın toplantısında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu hedef alan suçlamaları arasında bence en ağır ifadesi, Kılıçdaroğlu ile kendisinin CHP'liliklerini değerlendirirken "Sen ancak emekli olduktan sonra CHP'li oldun, ben ise yolun başından beri CHP'liyim" demesiydi.

Emeklilik sonrası
Gerçekten de meslek hayatı sona erdikten sonra emeklilik çağına geldiğinde birikimlerini siyaset aracılığı ile topluma sunanlardan biri de Kemal Kılıçdaroğlu'dur... Ancak Sosyal Sigortalar Genel Müdürü olarak edindiği birikimler konusunda, geniş tartışmaların da bulunduğu biliniyor. Ve sonunda bir kaset darbesi ile devrilen Deniz Baykal'ın yerine CHP Genel Başkanı olması, Muharrem İnce gibi çekirdekten yetişen CHP'liler için sürpriz olmuştur.

muharrem ince kılıçdaroğlu ile ilgili görsel sonucuİşi kolay değil
Ne var ki siyasetin gündemine bir kişinin hakim olması pek mümkün değildir. Nitekim bir gazete yazısı ile başlayan ve sonunda CHP yönetiminin kumpasçılara teslim olduğu iddiaları ile tırmandırılan skandal, doğrudan Kılıçdaroğlu'na bulaşmış gibi görünüyor.

Sırada İmamoğlu da var
Ancak bilelim ki bu kumpasçılar Muharrem İnce'yi tasfiye edebilseler bile, iş burada bitmez. Mesela egosu en az Muharrem İnce kadar şişik olan bir başka CHP'li, yani Ekrem İmamoğlu da, CHP'nin lideri olmak için sıradadır. Kısacası bekleyerek görebileceğimiz çok şey var gelecekte...

yazının devamı

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YORUMLAR

  • hursit dilaver

    25 Kasım 2019 15:12
    0 0
    keeh keeh keeh.. şimdi parti meclisi karar açıklıyacak. HİÇ ŞAŞMAYIN. BU İŞİ SARAY PLANLADI, PARTİYİ KARIŞTIRMAK İÇİN YAPTI. SEÇİMDEN KORKUYOR. HİÇ BİR CHPLİYİ YANINA ALAMADI, KİMSE DE GİTMEDİ...... BAK ŞİMDİ DE KATARA KAÇTI..demezse, ben ne olayım, siz söyleyin dostlar.BİZİ YIKAMAZLAR, İŞTE İSTANBULU, ANKARAYI, ANTALYAYI ALDIK, KORKULARI BUNDAN diye de devam edecek. (beni amerikadan değil parti meclisinden aradılar)
  • hursit dilaver

    25 Kasım 2019 15:06
    0 0
    bu muharren, benim 8-10 gün kadar önce yazdığım 7-8 maddelik CHP yorumunu okusaydı bu işe başka taraftan bakardı. hakkaten tam CHPli bu. tam 1930 CHPlisi.değişmez. PARTİDE FETÖ DESTEĞİ VE DİZAYNIYLA KEMALİST VE KEMALİZMDEN AYRILMA İŞLEMLERİ BAŞLADI MI..bütün atacılar tasfiye edildi mi..98lerde o 28 şubat muktedirlerine ragmen bir ABDli,' türkiye artık kemalizmi bırakmalı' dedi mi..bu operasyon da almanlara kaldı mı..gel muharrem yorumumu bul nasıplen..
YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;