GÜNCEL

Hilal Kaplan : ABD’nin köpekleri

Tarih
01 Aralık 2017
İzlenme
Kişi
Yazar
Hilal Kaplan
 Yüzyıllardır sınır komşun olan İran'la ticaretini benim şartlarım ve bilgim dahilinde yapacaksın. Ta 11.000 kilometre öteden koyduğum yaptırımlara harfiyen uyacaksın. Yoksa işte böyle psikolojik savaş uygular, ülkendeki köpeklerimi havlatır, ekonomini yıpratırım.

Hava savunma sistemini bana sormadan almayacaksın. Gerçi bana sordun ama Patriotları vermedik. Patronu olduğum NATO da ihtiyacın olduğu vakit Patriotlarını geri çekti. Kilis'e roketler düşse de, halkın ölse de umrumda olmaz. Çin'den füze almayacaksın. Rusya'dan S-400 almayacaksın. Alırsan NATO'dan çıkartır, uluslararası arenada yalnızlaştırırım. Köpeklerimden söz etmiş miydim; onları daha da fena havlatırım.
Sınırındaki DEAŞ belasına müdahale edersen, kendim girerken aklıma hiç gelmeyen Suriye'nin egemenlik haklarından bahsederim. Burnunun dibindeYPG'yi eğitip donatır, düzenli orduya çeviririm. Askerlerime bile onların armasından taktırırım. Gıkını çıkarmayacaksın. İncirlik'i açık tutmaya devam edeceksin ki YPG'ye istediğim gibi hava koruması vereyim. Ama öte yandan Türkiye'nin DEAŞ'ı desteklediği propagandasını da alttan alta yayarım. Köpeklerim de propaganda yapmakta çok marifetlidir zaten. "YPG'ye silahvermeyeceğiz" diyen turuncu kafalıyı da çok takma, Amerika'yı kararlarıseçilenlerin aldığı bir demokrasi mi sanmıştın?
Fetullah'ı vermem. Aramızdaki iade anlaşmasının 8. maddesine göre en azından gözaltına almam lazım ama anlaşmalara uymak zorunda olduğumu nerden çıkardın? Sen önce olağanüstü hali kaldır, terör sevicileri serbest bırak bakalım. Ayrıca kendi vatandaşın olsa dahi, eğer bana çalışıyorsa kimseyi tutuklayamazsın. Gözaltına almayı düşündüğün an da bana haber vereceksin.
ABD'nin şimdiye dek bizimle kurduğu diyalog böyle. Bu zorbalığı meşru bulan, tanıyan, ona boyun eğen ve onu yayanlar şerefsizdir, satılmıştır, soysuz köpektir. Havlayın şimdi!

Sabah
1 Aralık 2017

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YORUMLAR

  • İshak sandıkçı

    03 Aralık 2017 16:21
    0 0
    Ağzına,yüreğine,kalemine,bileğine sağlık ablacım.Durmak yok kahpelikleri yazmaya devam.
  • sade vatandaş

    02 Aralık 2017 14:44
    0 2
    cumhurbaşkanımız bu kadarını haketmiyor. bence bu biraz ağır olmuş. tamam, bop başkanıyım diyor. ortadoğuyu abd ile beraber şekillendireceğiz diyor. onların adına çalışan teröristleri besleyip kendi ayağımıza sıkıyoruz ama bunlar hep iyi niyetle yaptığı şeyler.
  • sedat kalfa

    02 Aralık 2017 11:27
    0 0
    CHP liler bu yazı kulağınıza küpe olsun ,sayın yazara selamlar
  • cengiz

    02 Aralık 2017 11:14
    0 0
    Devlet kurmada bir dünya devi olan ırkımız... 1950 ye kadar esamesi okunmayan abd ye niye esir oldu... RTE den önceki liderleri bir sorgulamak lazım bence...
  • Göktürkler

    02 Aralık 2017 10:51
    2 0
    Yüce Allah yardimciniz olsun Allah Erdogani korusun Ülkede cokkk satilmis köpek var Allah Iyi kalpli caliskkan Türkleri ve vatani korusun
  • Vatansever

    02 Aralık 2017 01:50
    0 0
    Köpeklere niçin dokunulmuyor. Birde bu köpeklere oy verenler bu vatanı ne kadar seviyorlar tartışılır. Savaşta ilk kaçacak onlardır.
  • Asena

    01 Aralık 2017 22:46
    1 0
    .....iİt oğlu ittir, kanı bozuk soyysuzdur.
  • Hasan

    01 Aralık 2017 21:02
    1 0
    Sertliği iyi olmuş 😉
YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;