SİYASET

Hilal Kaplan : Mızrak çuvala sığmıyor

Tarih
24 Nisan 2023
İzlenme
Kişi
Yazar
Hilal Kaplan
CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, PKK terör örgütü elebaşlarının Millet İttifakı'na destek açıklamalarını şöyle tevil etmeye çalışmış:
"AKP'yi iktidarda tutmak istiyorlar. Terör örgütlerinin içindeki istihbarat unsurları devlet tarafından yönlendirilir. İktidar sürsün diye yaptırıyorlar."
Altılı Masa'nın, HDP'nin de katılımıyla Yedili Masa'ya dönüşmesinin halktan gizlenemeyecek boyuta gelmesiyle, mızrağı çuvala sığdıramayan CHP ve İyi Partililer ne yapacaklarını şaşırmış haldeler.
İkna kabiliyetleri yok, güven veremiyor ve her gün birbirinden çelişkili açıklamalara imza atıyorlar.
İşte onlardan biri daha; CHP'nin Diyarbakır birinci sıra milletvekili adayı olan Sezgin Tanrıkulu; âdeta Özgür Özel'e cevap vermeyi gerektirmeyecek netlikte itiraf ediyor:
Sezgin Tanrıkulu: Halkın bölgede CHP'ye teveccühü... | Rudaw.net"İyi Parti, bazı önceliklerinden vazgeçti ve ortak bir metinde bir araya geldik. Bu belgenin birçok noktası HDP'nin tutum belgesiyle örtüşüyor. Kimin ne söylediği önemli değil, 6 partinin imzaladığı metne bakacaksınız."
Tanrıkulu, "Kimin ne söylediği önemli değil" derken Meral Akşener ve Mansur Yavaş gibi HDP'nin Millet İttifakı'na dahil olduğunu reddedenleri mi kast ediyor, bilmiyorum.

yazının devamı

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

Hiç yorum yapılmamış

YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;