GÜNCEL

Ertuğrul Özkök : Woody Allen ve Howard Stern’in kafasına FETÖ’yü böyle sokmak iyi olur mu

Tarih
17 Ocak 2019
İzlenme
Kişi
Yazar
Ertuğrul Özkök

ENES Kanter, Fetullah Gülen’e kesin inanmış bir basketbol oyuncusu...

Bana sorarsanız, hem Türkiye’deki kariyerini, hem de ailesini bu sersemce tutkuya kurban etti. Bir basketbol hayranı olarak çok kızgınım ona.

*

Kanter şimdi New York Knicks takımında oynuyor ve Türkiye onu kırmızı bültenle Amerika Birleşik Devletleri’nden istiyor. Sıkı bir basketbol izleyicisi ve özellikle de bir NBA takipçisi olarak kırmızı bülten kararı alan Türk yetkililere küçük bir brifing vermek istiyorum.

 

*

Önce Enes Kanter’in 2019 yılı, yani bu yılın başından beri New York Knickstakımında oynadığı son 4 maçın teknik analizini vereyim:

- 2 Ocak 2019 günü Denver Nuggets’a karşı 17 sayı, 12 ribaunt, 7 hücum ribaundu, 5 savunma ribaundu ile oynadı.

- 5 Ocak 2019 günü Los Angeles Lakers’a karşı 15 sayı, 15 ribaunt, 4 hücum ribaundu, 11 savunma ribaundu ile oynadı.

- 7 Ocak 2019 günü Portland Trail Blazers’a karşı, 17 sayı, 14 ribaunt, 6 hücum ribaundu, 10 savunma ribaundu ile oynadı.

- 9 Ocak 2019 günü Steve Cury’nin takımı Golden State Warriors’a karşı 12 sayı, 16 ribaunt, 5 hücum ribaundu, 10 savunma ribaundu ile oynadı. Bunlar yıllardır başarı susuzluğu ve yıldız oyuncu sıkıntısı çeken New York Knicks için iyi rakamlardır.

*

New York Knicks Manhattan’ın takımı. Fanatik taraftarları arasında dünyaca tanınmış ünlüler var. Size birkaç örnek vereyim:

- Woody Allen, Ben Stiller, Chris Rock, Drew Barrymoore, Jerry Seinfeld, Katie Holmes, Uma Thurman, Michael J. Fox, Julianne Moore gibi Amerika’nın hem popüler hem entelektüel dünyasında etkili sinema oyuncuları...

- Spike Lee gibi kamuoyu oluşturmada çok başarılı yönetmenler...

- Howard Stern, Katie Couric, gibi asla diline düşmek istemeyeceğiniz çok etkili radyo ve televizyoncular...

- John Legend, 50 Cent, Alicia Keys, Chris Brown gibi, özellikle genç nesli çok etkileyen ünlü müzisyenler var...

Bunu şundan yazıyorum.

New York Knicks başarıya susamış 
bir şehrin takımı.

Ve yukarıda sahadaki performans rakamlarını verdiğim bir oyuncuya karşı yürütülen kampanya Türkiye’nin lehine değil, aleyhine bir kamuoyu oluşmasına yol açar..

*

Türkiye FETÖ’yle mücadele paketine Enes Kanter’i de koyarsa bu sadece ve sadece Fetullah Gülen’in işine yarar.

*

Hülasa şunu söylemek istiyorum: Howard Stern gibi bir medya cambazının, Woody Allen, Spike Leegibi ince eleştiri dâhilerinin kafasına, asla etkileyemeyeceğimiz bir Enes Kanter meselesi sokmak üzerinde bir kere daha düşünelim derim. Onu kendi sersemliği ile baş başa bırakmak FETÖ’yle mücadelede çok daha etkili bir davranış olur.

 

DEVLETİN RESMİ AJANSI 2015’TE ONUN İÇİN NE DEMİŞTİ

- ANADOLU Ajansı 23 Mart 2015 günü Enes Kanter’le ilgili şöyle haberler geçiyordu: “NBA’de Enes Kanter şov: Enes Kanter, takas döneminin son gününde gittiği Oklahoma City Thunder’da harikalar yaratmaya devam ediyor. Miami Heat karşısında, Kevin Durant ve Serge Ibaka’dan yoksun takımını Russell Westbrook ile birlikte sırtlayan Enes, 27 sayı, 12 ribauntla sahanın yıldızı oldu.”

yazının devamı

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YORUMLAR

  • Saygı

    18 Ocak 2019 17:12
    2 0
    Bu saydığın isimler Fetöcü var diye mi takım tutuyor. Ülkemde de ne Fetöcü topçu popçu vardı ama kimse topa ve popa küsmedi. Madem bu kadar iyi tanıyorsun bu yabancı herifleri git onlara devletinin neden bu adi Fetöcüyü aradığını anlat.. Ama önce sen anla....
  • hursit dilaver

    17 Ocak 2019 21:49
    1 0
    özköşk huzursuz tabi. bu dingili aynen ad0lf eichman gibi sandıkta getireceğiz. sandık delikli 0lacak. eichman taa guney amerikadan sandıktaki deliklerle nefes alıp israile getirildi. bu k0nuda elbet israille takasa da girilir. yeter ki, bu sırığı almak isteyelim.0nun için 0nu kurtarmak için aracılık yapmak medya leşkerlerine mi kaldı.klasını sarsma yahu.cennette parsel de vermiy0r bunlar.şefaatler de geri tepiy0r.
  • gaggko

    17 Ocak 2019 20:29
    1 0
    senin gibi hainler varken o gelse ne olur gelmese ne olur senin fetöden farkin ne ... bide biri güclü oldumu ona dokunulmazlikmi geliyor bu senin gibi yalaka kisiliklerin isidr, biz reise ondan inandik ve oy verdik güclüde olsa rei onun yqanina birakmaz siz ise güclülere dikunamaz hatta onlara yalakalik yaparsiniz................
YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;