GÜNCEL

Ersoy DEDE : Sinir uçlarımıza dokunuyorlar

Tarih
30 Ağustos 2018
İzlenme
Kişi
Yazar
Ersoy Dede

Pendik’te parkta oynayan çocuklara ateş açan, 7 yaşındaki Hira Nur’u sırtından vuran adam nerede?.. Nerede ya hu?.. Park belli, kıza merminin isabet ettiği yer belli.. Saldırıdan hemen önce camdan çocuklara bağıran psikopat belli.. Kız çocuğunun ciğerine iki santim kala mermi durmuş, Rabbim kızı annesine bağışlamış. Peki ateş eden adam nerede?.. Kuvvetli şüpheyle bir kişi ifadeye çağırılmış. Sonra o da serbest bırakılmış.. Yargılama bitmeden, ‘şu yapmıştır, bu yapmıştır’ diyecek bilgiye sahip değilim. Ama böyle bir tabloda, bu denli sakin davranmayı açıkçası çok da iyi niyetli görmüyorum. Bu cinayete tam teşebbüstür.. Adamın 7 yaşındaki bebeği öldürememesi tamamen başka nedenlerden dolayı.. Onun aklının almayacağı bambaşka nedenlerden dolayı.. Ama o şehir eşkıyasının kızı öldürmeye çalıştığı gerçeğini değiştirmiyor.. Bir çocuğun tek damla gözyaşı dökmesindense yansın bütün dünya arkadaş.. O parkı gören ne kadar ev varsa hepsi için arama kararı çıkarın, bütün evleri didik didik arayın bütün eli silah tutabilecek olanları sabahlara kadar sorgulayın.  Ne duruyorsunuz ya hu!.. 

Not:  

 

Yazıyı yolladıktan sonra bir gelişme yaşandı.. Bir gün önce gözaltına alınıp bırakılan zanlı yeniden gözaltına alındı ve bu kez adliyeye sevk edildi. Umarım adalet tecelli edecek.. 

 

Parktaki çocuklara bağırmak bile suç sayılmalı

Bayram sabahı parkta oynayan çocuklara ateş eden manyağı konuşuyoruz ya. Ben silahtan tüfekten falan geçtim.. Eğer bir çocuk parkında bir bayram sabahı oyun oynayan çocuklara, ‘sessiz olun’ diye bağıran bir manyak varsa, onun acilen o evden alınıp tecrit edilmesi gerekiyor.. Çocuk sesine tahammülü olmayan adamların sosyal hayata karışmasına izin verilmemeli.. 

yazının kaynağı

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

Hiç yorum yapılmamış

YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;