SİYASET

Ersoy DEDE : Başkan Erdoğan'dan büyük çağrı

Tarih
16 Temmuz 2020
İzlenme
Kişi
Yazar
Ersoy Dede

15 Temmuz'un sene-i devriyesi etkinlikleri arasında gözden ve dikkatlerden kaçmış olmalı.. Oysa Başkan Erdoğan’ın dünkü Meclis konuşması, tam anlamıyla bir yeni dönemin habercisiydi.. Başkan kürsüye çıktı ve dedi ki; “… Yüce Meclisin çatısı altında görev yapan, kalbi millet ve memleket sevdasıyla dolu herkesi büyük ve güçlü Türkiye davamıza destek olmaya davet ediyorum. .. Gelin, bu ülkeyi 2023 hedeflerine birlikte ulaştıralım… Gelin, 2053 ve 2071 vizyonumuzu beraber inşa edelim. Gelin, Türkiye'yi aydınlık yarınlara hep birlikte taşıyalım. Bunu başardığımızda, Allah'ın izniyle, ülkemizin önünü kesebilecek, milletimizi hedeflerine ulaşmaktan alıkoyacak hiçbir engel yoktur….” Beyler.. Bu sözü AK Parti MKYK’sında söylemiyor Başkan.. Ersoy Dede bir hafta içinde 24 TV'ye geri döndüYa da genişletilmiş il başkanları toplantısında.. Açık açık Gazi Meclis’e sesleniyor ve diyor ki; “… terörle aranıza mesafe koyun ve gelin 2023 için 2053 için koşalım birlikte…” Ama terörle arana mesafe koy..

***

Ey HDP, sen PKK’ya göster kapıyı.. Ey CHP sen FETÖ ile ayır yollarını.. Sonra gelin memleket için elimizi taşın altına koyalım..

***

Bakın bu çok çok anlamlı bir çağrı. Ve bu çağrının da 15 Temmuz’un yıl dönümünde yapılmış olması ayrıca ayrıca anlam katıyor.. Sen Başkan mı olmak istiyorsun.. Ol ya hu..

yazının devamı 

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

Hiç yorum yapılmamış

YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;