GÜNCEL

Ersoy DEDE : Neden bir kişi bile sahip çıkmadı Adnan Oktar’a?

Tarih
14 Temmuz 2018
İzlenme
Kişi
Yazar
Ersoy Dede

Adnan Oktar yolun sonuna geldiğinde can havliyle Ahmet Hakan’ı aramış.. ‘Bana yardım et’ diye..  Sadece Ahmet Hakan değil, çok kişiyi aradılar o sabah.. Bir ümit yardım istediler.. ‘Hocamızla bir mülakat yapar mısınız?’ dediler..  Cumhuriyet gazetesi dışında hiç bir gazete ya da televizyon kabul etmedi.. Bunlar arasında tam sayfa ilanlarıyla senelerce fonladıkları gazeteler de var.. Adnan Oktar zannetti ki, yıllarca yüksek dilimden paralar öderlerse bazı yayın organlarına,  onlar da ellerinin altında olur, vakti geldiğinde istifade ederler…  Dünkü gazetelerin tamamını okudum.. Bu konuda kalem oynatan bütün yazarları taradım.. İlaç için tek kelime; “.. Ama Adnan Hoca muteber bir adamdır. Bu İngiliz derin devletinin bir oyunudur..” diyene rastlamadım.. İlk taşı da ‘Harun Yahya’ ilanlarından en yüksek payı alanlar atmış.. Şimdi uzun uzun düşünecek vaktin olacak Adnan Oktar.. ‘Neden bir tek kişi bile beni sevmemiş’ diye.. 

 

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu  devlet politikasını seslendiriyor

Bakan Soylu, şehit cenazelerinde CHP’nin protokol sıralarında olmayacağını açıkladığında, yeniden bakan olup olmayacağı bilinmiyordu.. Hatta bu tavrının kişisel bir tavır olduğunu söyleyenler, yerine gelecek olan bakanın bu tasarrufu sürdürmeyeceği yorumlarını yapanlar bile vardı.. Kabine açıklandı.. Soylu’nun görevine devam ettiği açıklandı.. Bu şu demek.. Soylu bir devlet politikasını seslendiriyormuş demek ki..  Bundan sonra bu algıyı yıkmak CHP’ye düşüyor. Ya toparlanır ve bir ulusal güvenlik sorunu olmaktan çıkar ya da bu şekilde marjinalleşir.. CHP’yi yönetenler versin kararı.. 

yazının kaynağı

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YORUMLAR

  • HAK DAVA

    16 Temmuz 2018 15:31
    1 0
    ERSOY BEY KİM DEMİŞ SAHİP ÇIKAN OLMADIĞINI ; ARAŞTIRIN YENİ ASYA YAHUDİ KOMİTESİ KAFİR P.İ.C. LERİ KESİN SAHİP ÇIKMIŞTIR BU DOMUZLARA ÇÜNKÜ HER İKİSİNİN TASMASIDA İNGİLİZ İSARİL YAHUDİ LOBİSİNİN ELİNDE YANİ PATRONLARI AYNI BUNLARIN
  • okur

    15 Temmuz 2018 16:04
    1 0
    Cumhuriyet gazetesi kendine yakışanı yapmış,verilen görevi yerine getirmiştir.Süleyman Soylu,Devlet Politikası ya da değil söylediği her sözle vatan sevdalısıdır.Yolu açık olsun.
  • Mechul asker

    15 Temmuz 2018 01:39
    1 0
    Kediciklere hayvanseverler derneği sahip çıkar.Buna da tımarhane.
YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;