SİYASET

Ersoy DEDE : Hangi CHP’li Belediye Başkanı istifa edecek?

Tarih
04 Ekim 2017
İzlenme
Kişi
Yazar
Ersoy Dede
Bu sorunun ne kadar komik göründüğünün farkındayım.. Günlerdir CHP medyası AK Parti’nin hesap veren teşkilat yöneticilerinin yerel siyasetçilerinin istifasını konuşuyor.. Yıllardır ‘AK Parti’de istifa müessesesi işlemiyor’ diyen CHP medyası, şimdi de istifa çetelesi tutuyor.  ‘Bakalım sıra kimde?’ diye haberler, yazılar.. ‘İstifa toto’ oyunları.. Yahu hiçbir iş yapmadığı halde sadece ideolojik nedenlerle seçilen ve sorgusuz sualsiz görevde kalan CHP’li belediye başkanları hakkında tek satır eleştiriniz yok mu sizin?.. Çok mu memnunsunuz İzmir’den mesela?.. Allah aşkına bütün siyasi eleştirilerinizi bir kenara bırakın ve Şişli, Beşiktaş, Kadıköy Belediye başkanlarından razı mısınız, söyleyin n’olursunuz?.. Bakın Kadir Topbaş istifa etti işte..İstifa etti, yahut istifası istendi.. Neyse.. Gitti işte.. Bakın Düzce Belediye Başkanı’na. ‘Makam arabası’ skandalından, nepotizme, gübre faciasına kadar onlarca saçma sapan işin faturasını Erdoğan’a çıkarmaya çalışanlar.. Gitti adam gitti.. Ama.. Terör örgütünün mitingine lojistik sağlayan Kartal Belediye Başkanı da görevde, vatandaşın milyonlarca lirasını buharlaştıran Şişli Belediye Başkanı da… Karakol basan Beylikdüzü Belediye başkanını büyükşehir için aday yaptınız.. Hâlâ AK Parti ile uğraşıyorsunuz.. Allah insaf versin..

Star
4 Ekim 2017

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YORUMLAR

  • hursit dilaver

    04 Ekim 2017 17:26
    0 0
    ersoy bey. yarın bunları aday göstersinler CHP gene kazanır. aşağıda yazdım CHPli olmak böyle işte. seçeni de seçileni de devlet kurma havasında ve mendersle başlıyan her idareciye kinlilerdir. en son bunlarla baş eden tayyip bey çıktı. elbet hep kullandıkları, korkuttukları liderlere bakarak tayyip beyin hareketleri bunları çıldırtıyor.devlet kurma havaların da delik açılmış sayıyorlar.
  • hursit dilaver

    04 Ekim 2017 17:23
    0 0
    hiç biri istifa etmez.kodlarında dvlet kuran partili olmak var.öyle avamın,köylünün,sarıklının,çarıklının,göbek kaşıyanın,kasketlinn,agzı çorba kokanların demesiyle hiç bir CHPli de istifa etmez.onlarda DEVLET KURMA KODLARI VAR.O HAVA İLE DOLAŞIRLAR.BAKSANIZA.HİÇ BİRİ BURNUNDAN KIL ALDIRMAZ.NE HALKI,MİLLETİ BUNLAR ONLARA AHALİ, AVAM DİYE BAKAR.ELİT VE HAKİM ONLARDIR. çünküme devlet kurmuşlar.
YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;