SİYASET

Ersoy Dede : Kafa karıştırma Fehmi Bey!

Tarih
31 Ağustos 2016
İzlenme
Kişi
Yazar
Ersoy Dede

Pensilvanya’nın posta güvercini Fehmi Koru, kendisine terör örgütü ele başı tarafından ev alındığı iddialarını yalanlayan bir yazı yazdı.. Yazıda, bir iddiayı yalanlarken masaya yeni bir iddia daha koydu.. Meğer, Yeni Şafak’tan ayrılması için kendisine villa teklif edilmiş..  Eğer doğruysa, Fehmi Koru’nun, iddiasını detaylandırması gerekecek.. Diyor ki Fehmi Koru; “... Kıbrıslı bir işadamı gazeteyi satın aldığında, başında olan kişi bana, Yeni Şafak’tan ayrılıp Star’a geçmem için villa teklif etti...”... “... O zaman Yeni Şafak’ın başında olan kişi, bana ‘gitme kal, gidersen büyük sıkıntı yaşarız’ dediği için kaldım ama daha sonra aynı gazeteye kendisi gitti..”

Fehmi Koru’nun bahsettiği Kıbrıslı işadamı, Ali Özmen Safa..

Eğer bu doğruysa, kendisine teklif getiren, medyanın başındaki isim de doğal olarak Alaaddin Kaya oluyor..  Alaaddin Kaya, daha geçen hafta FETÖ’nün kanlı darbe girişimi ile ilgili soruşturma kapsamında tutuklandı.. Şimdi Fehmi Bey böyle işi titr’ler, unvanlar arasında boğuntuya getirince çok anlaşılmıyor ama karşısına isimleri yazınca, daha iyi görünüyor resim..  Eğer bahse konu villa ilişkisi, Zaman’ın genel yayın yönetmenliğini yaptığı günlere dayanmıyorsa bizzat kendi yazısında bahsettiği bu transfer teklifi kafaları karıştırmış olmalı..

Yazıda “Star” diyerek kendince algı oluşturmaya çalışsa da, o zamanlar patronu olan kişi, FETÖ’nün Zaman’ı da Taraf’ı da finanse ettirdiği Alaaddin Kaya’dan başkası değildi..

(Not: Taraf’ı bilerek andım. Kendisini Taraf’ın sahibi zanneden kitapçının da haberi olsun. Gazetenin isim hakkı Alaaddin Kaya’da halen.. Kızı adına tescil ettirmiş)

Fehmi Koru bir de aynı yazıda, “... hiçbir zaman parayı öncelemedim...” gibi bir ifade kullanmış.. Onu da herhalde, maaşı hesabına bir gün geç yattığı için yayına çıkmadığı kanalın yöneticileri anlatırlar bir vakit..

Star
31 Ağustos 2016

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

Hiç yorum yapılmamış

YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;