GÜNCEL

Erkan Tan : Yalancı Soner Yalçın kimlerin odacısı...?

Tarih
04 Mart 2019
İzlenme
Kişi
Yazar
Erkan Tan
SONER Yalçın ve OdaTV mensupları, panik ve korku ile titriyorlar. Gezi Olayları esnasında, polisler ve güvenlik kuvvetlerimiz aleyhine yaptıkları yayınlarda yer alan, korkunç yalanlar şimdi bir bir gündeme geliyor. Başkan Erdoğan için ileri sürdüğü birbirinden iğrenç tehditler, Soner Yalçın'ın kabusu oldu. Gezi İddianamesi'nde Osman Kavala'nın kimlerle ilişkiler kurduğu belgeleri ile kanıtlanmış durumda.
Geçtiğimiz hafta, Yeni Şafak gazetesinde, ABD'nin Türkiye'deki diplomatlarının, Osman Kavala'yı nasıl yönlendirdikleri, konuşma kayıtları tutanakları ile yayınlandı. Şimdi soru şudur: Soner Yalçın adlı yalancı, Gezi kalkışması ve ihanetinde, polisimiz ve devletimiz aleyhinde yayınladığı yalan haberler ve iğrenç iftiralar ile kimin/kimlerin Oda'cılığını yapmıştır? Başkaları hakkında yapılmasına rağmen, bu yalancı hakkında, yaptığı yalan yayınlara ve iğrenç iftiralara rağmen neden hukuki işlem yapılmamaktadır..?
El cevap: Soner Yalçın adlı yalancı, Evanjelist Hristiyanların ve Siyonist Yahudilerin Türkiye'deki hizmetkarı ve Oda'cısıdır.

BU ZİHNİYET GEÇMİŞTE ADAM ASMADI MI...?
CHP Malatya milletvekili Veli Ağbaba, başkasına oy verenlerin ellerinin kırılmasını istiyor... Kendi partisinin rakibi olan, iktidar partisine, "AK Parti'ye oy verirseniz elleriniz kırılsın" dedi... Adamın gözü dönmüş... Milletvekili sıfatlı, millet düşmanı...

yazının devamı 

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YORUMLAR

  • Ziya

    05 Mart 2019 16:47
    0 0
    Aynen öyle kardeşim.
YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;