GÜNCEL

Erkan Tan : Ülkesine müdahale edilsin diye yürüyen adam

Tarih
18 Haziran 2017
İzlenme
Kişi
Yazar
Erkan Tan
 CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu hemen Gandi ile karşılaştıranlar oldu. Hatta Amerika'da bile böyle yayın yapan kuruluşlar vardı.
Bu uyduruk benzetmelere cevabı yıllarca CHP'de siyaset yapan ve milletimizin yakından tanıdığı Savcı Sayan yapıştırmış:
"Bir milletvekilinin tutukluluk hali için yollara düşen, başkaldırı çağrısı yapan Kemal Kılıçdaroğlu, 250 şehidimizin olduğu gece Belediye Başkanı'nın evine kaçmıştı.
Yazık... Gandi, batılı devletler ülkesine müdehale etmesin diye yürüyordu. Kemal Kılıçdaroğlu ise batılı devletler ülkemize neden müdahale etmiyor diye yürüyor..." Savcı Sayan'ın bir başka iddası daha var. "Belgeleri ve bilgileri Enis Berberoğlu'na CHP yöneticisi verdi" diyor. İşte zurnanın zırt dediği yer de tam burasıdır. Bu ihanetin içinde CHP kurumsal olarak mı yer alıyor acaba?
Kılıçdaroğlu, ya kullanılmakta ya da ülkemize kurulan tuzağın aktif katılımcısıdır.
Bahçeli yüreğimizi soğuttu... MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin açıklamasında da muhteşem tespit ve tahliller yer aldı. Milletimizin ezici çoğunluğunun yüreğindekileri, aklındakileri, haykırmak istediklerini ilan etti. Gerçekten çok etkilendim. Her kelimesine bütün kalbimle katılıyorum. Konunun iktidar, muhalefet çekişmesi olmadığını en güzel şekilde ifade eden bir tavırdı. Bu sözler bizzat Kılıçdaroğlu gibi muhalefette yar alan birine aitti. Yukarıdaki başlık da Devlet Bahçeli'nin sözleri... Yüreğime buz değdi...
Sayın Bahçeli'yi içtenlikle tebrik ediyorum.
Özellikle 15 Temmuz ile ilgili tespitleri tam hedefin göbeğine isabet ediyordu... İşte açıklamasının özellikle 15 Temmuz ile ilgili bölümleri...

CHP MİLLİ MUKAVEMETİ YIKMAK İÇİN YÜRÜYOR 
15 Temmuz'da doğan milli mukavemeti yıkmak, parlayan millet direncini kırmak ve rövanşını almak için bu yürüyüş kurgulanmıştır.

CHP KURULMUŞ OYUNCAK 
15 Temmuz'u unutturup 20 Temmuz darbesi uyduran, kontrollü darbe ödevini karanlık odaklardan alanlar kurulmuş ve yola bırakılmışlardır.

CHP İHANETE DESTEK VERİYOR 
Bugün yola çıkmak, 15 Temmuz FETÖ ihanetine sünger çekmek, hatta alttan alta destek vermek, şühedaya bir kez daha kıymak demektir.

AMERİKA TÜRKİYE İLE SAVAŞIYOR 
Amerika Birleşik Devletleri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın korumalarıyla ilgili hukuki işlem başlatmış.
Eli kanlı terör örgütü lideri şerefsiz, alçak, namussuz Fetullah Gülen ve adamları ile ilgili hiç bir işlem başlatmayan ve kılını bile kıpırdatmayan ABD, bu hadisede ortalara düşmüş. Demek ki neymiş? ABD canı istediğinde istediği kişiler ile ilgili her türlü hukuki eylem ve işlem yapabiliyormuş...
Kardeşlerim, Amerika Birleşik Devletleri Türkiye ile savaşıyor. Bakınız biz değil onlar düşmanlık yapıyorlar... Ellerinde bu aziz ve asil milletin kanı bulunan PKK/ PYD/YPG/FETÖ ile dost ve müttefik olanlar, bunları koynuna almış sevişenler, bizim dostumuz olabilir mi? Hayır... Asla...
Çünkü bunlar ancak bir düşman tarafından yapılabilir


Takvim
18 Haziran 2017

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

Hiç yorum yapılmamış

YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;