GÜNCEL

Erkan Tan : Türkiye’de haçlıların ve Siyonistlerin siyasi partileri var

Tarih
11 Şubat 2019
İzlenme
Kişi
Yazar
Erkan Tan

Bu seçimlere, Haçlı Hristiyanların ve Siyonist Yahudilerin, Türkiye'deki siyasi partileri de giriyor. Bu nedenle, bu seçim ve her seçim, aslında bir beka meselesidir. Düşmanlarımıza hizmet eden içimizdeki hainler, 100 yıldır demokrasi adı altında, kurdukları siyasi partiler ile seçimlere giriyorlar. Yani; isimleri, yöneticileri, görüntüleri bizden gibi ama ruhları Batı'ya kul köle olmuş siyasi kuruluşlar. Hedefleri, yerel seçimlerde Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ı ve AK Parti'yi zayıflatmak; genel seçimlerde de tümden yıkmak... 

 

BAYGIN TÜRKİYE'Yİ GERİ İSTİYORLAR

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti karşısında şer cephesi oluşturanlar...  Bazı insanların kafasını karıştırıyorlar. Onlara hatırlatmak ve sormak gerekiyor. Ne yaptı da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Partiden nefret edeceğiz...? Hızlı trenlerde seyahat ediyordunuz da bu imkanı ortadan mı kaldırdı? Duble yollarda keyifle memleketlere gidiyordunuz da engel mi oldu? Ekmeği karne ile mi dağıttı? Hastenelerde sizleri rehin mi bıraktı? Uçaklar ile yolculuk yapıyordunuz da engelledi mi? İnancınıza müdahale mi etti? Yolunuzu mu yapmadı? Köprünüzü mü yapmadı? Gece yarılarında ilaç kuyruklarına mı dikti? Memleketi Haçlı-Siyonist ittifakına peşkeş mi çekti? Müslüman kardeşlerimiz bize muhtaç oldu da kapılarımızı mı kapattı? Daha çok soru var. Ama yerimiz yok. Kirli ittifak, şer cephesinin tek amacı, Recep Tayyip Erdoğan'ı ve AK Parti'yi seçtirmemek. Başka bir dertleri yok. Proje, hizmet, icraat, milletin derdi falan umurlarında bile değil.

 

DEVLET ELİ VE EKONOMİ

Emperyalist yamyamların, kendi sömürü düzenlerini işletmek için kurdukları sistem, sadece kendi menfaatlerinin devamı içindir.Ekonomi içinde devlet eli ve müdahalesi şarttır. Bu alçaklar; ekonomistleri, medyaları, belli isimler adı altında verdikleri ödüller, filmleri, sanat dünyası, müslüman ülkelerde yetiştirdikleri FETÖ vari sözde müslüman örgütler ile devletlerin ekonomiye müdahelesini engellediler. Aslında bu emperyalist yamyamların herbirinin memleketlerinde, devlet destekleri ve müdahalesi apaçık vardır. Piyasaları düzenleme, denetleme ve gerektiğinde kooperatifler, üretici birlikleri bankalar aracılığı ile bizzat işlere karışma kesinlikle olmak zorundadır. ODTÜ Ekonomi mezunu Turhan Tekeli adlı seyircim görüşlerini bu şekilde paylaşmış...  Eğer devlete ait olmasalardı.., Son aylarda, Ziraat Bankası, Halkbank ile Vakıfbank tarafından, işadamları ve esnaf başta olmak üzere, toplumun her kesimine uzanan kredi ve destek dokunuşları mümkün olabilir miydi...? 

yazının devamı

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YORUMLAR

  • HAK DAVA

    12 Şubat 2019 10:29
    0 0
    EE BU 1924 DEN BERİDİR BÖYLE AMA ANLAMAZLAR KARDEŞİM BUNLARIN G*TÜNE SAZIDA SOKSAN ANLAMAZLAR ANLAYANA SİVRİSİNE SAZ ANLAMAYANA SAZIDA SOKSAN AZ DİYE BOŞUNA DEMEMİŞLER..
YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;