GÜNCEL

Erkan Tan : Siyonistler Türkiye’den de toprak istiyorlar

Tarih
12 Aralık 2017
İzlenme
Kişi
Yazar
Erkan Tan
 Mesele sadece Kudüs mü?

İşte, Türkiye'deki herkesi ilgilendiren mühim soru budur...
Kudüs'ü, İsrail'in başkenti yapmak isteyenler kimler?
Siyonist Yahudiler... Bunu neden istiyorlar? Dini inançlarından dolayı... Başka nerelerinin kendilerine vaat edildiğini iddia ediyorlar? Bugün Doğu ve Güneydoğu Anadolu'nun neredeyse tamamını... Yani, Türkiye Cumhuriyeti'nin tam olarak yarısının, Siyonist Yahudilere ait olması gerektiğini iddia ediyorlar. Buna iman etmişler ve resmen hayalini kuruyorlar. Kudüs;
Siyonist, azgın, terörist devlet İsrail'in olursa, aynı gerekçe ile Türkiye Cumhuriyeti topraklarında da hak iddia edecekler.

DÜNYADA İKİ YAHUDİ DEVLETİ VAR: ABD VE İSRAİL
1- ABD Katar'da darbe yapamadı.
2- 15 Temmuz Türkiye darbesini beceremedi. 3- İran-Arabistan savaşı çıkaramadı. 4- Kore'de prestiji sarsıldı.
5- Barzani projesi çöktü. 6- DEAŞ tiyatrosu açığa çıktı. 7- Suriye'de ümmeti susturamadı. 8- S400 alımına engel olamadı. 9- Enerji hatlarının Türkiye üzerinden geçişine engel olamadı. 10- İran'ı kahraman yapamadı. 11- Yerli otoya engel olamadı. 12- Yerli silahlara engel olamadı. 13- Vize ambargosunda çuvalladı. 14- Büyükelçisi rezil oldu, Türkiye düşmanlığı açığa çıktı, kimse onu uğurlamadı. 15- Dolar, Euro yükseldi ekonomik kriz çıkaramadı.
16- Cerablus harekatına engel olamadı.
17- PYD'ye binlerce TIR silah verdi, devlet kuramadı, Türkiye dik duruyor ve direniyor. 18- PKK Türkiye'de bitmek üzere, ABD kuduruyor. 19- Türkiye düşmanı, asılması gereken ne kadar hain varsa, hepsine kucak açtı. 20- NATO'da yapılan rezillik yanına kâr kalmadı. 21- Ey ABD, süper güç olduğun değil, hasta adam olduğun konuşuluyor...
Eceli gelen it, Mescid-i Aksa'ya saldırıyor.

ATALARININ DİNİ ÜZERİNDELER
Atalarının dini üzerinde beraber olmuşlar ve geçmişlerini, hayallerini sapkın inançlarını hayata geçirmeye çabalıyorlar.
Tam da burada çok değerli dostum stratejist Abdullah Çiftçi'nin tahlillerine sözü bırakayım: "ABD/ AB; iktidardaki kişiler, partiler üzerinden okunmaz. Arka plandaki muktedirler üzerinden değerlendirilir.
ABD/AB muktedir dincileri, dini/genetik atalarının peşinde. Küreselciler, 21. Yüzyıl Dünya Projesi peşinde.
Trump'ın Başkan Yardımcısı Mike Pence, Evanjelik'tir. Kudüs ve Vaat Edilmiş Topraklar hususunda, derin bir inancı ve hesabı var. Ortadoğu ile ilgili Siyonist bir bakış açısına sahip. Başka bir ifadeyle Bush'ların tarikatından." Herhalde oyuncular hakkında biraz da olsa bir fikir sahibi oldunuz.
Yani Hristiyan Haçlılar ile Yahudi Siyonistler bir ve beraberler.

ABD İLE AYNI TARAFTA MIYIZ?
Birinci Dünya Savaşında yapamadıkları, "Anadolu'nun bölünmesini" tamamlamak istiyorlar. Türkiye'ye savaş açmak istiyorlar. İçimiz karışsın, bölünelim, küçülelim, parçalanalım istiyorlar. Türkiye komşularıyla da savaşsın, dolayısıyla zayıflasın, yok olsun veya teslim alınsın istiyorlar. Bu yazdıklarımı daha evvel de yazmıştım.
Hangi aklı başında kardeşimiz "bunlar yalan" ya da "abartıyorsun" diyebilir?

Takvim
11 Aralık 2017

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

Hiç yorum yapılmamış

YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;