GÜNCEL

Erkan Tan : NATO mu terör örgütü mü?

Tarih
26 Mayıs 2017
İzlenme
Kişi
Yazar
Erkan Tan
 NATO'nun ana gündem maddesi, uluslararası terörle mücadele imiş... 15 Temmuz darbe girişiminin arkasında kimler var? ABD'nin bir bölümü, CIA, NATO ve FETÖ... Namussuz Fetullah Gülen ve namussuz arkadaşları, bu denklemde sadece kirli bir maşa olarak görev yaptılar. Planlayıcılar ve işin sahipleri, denklemdeki diğerleri...

ABD+CIA+ NATO+FETÖ...
İşte 15 Temmuz saldırısının asıl sahipleri... FETÖ mensupları, memleketimizi, uşaklığını yaptıkları Haçlı, Siyonist ittifakına teslim edeceklerdi. Bağımsız, güçlenen, Müslüman hassasiyetlerle davranan Türkiye Cumhuriyeti'ni yeniden eski haline çevireceklerdi. ABD, NATO'nun asıl sahibidir. Bu bir sır değil. NATO, derinlerde bütün kozmik odalarıyla ABD'nin sevk ve idare ettiği bir örgüttür.
Şu anda 15 Temmuz darbeci subaylarını da koynunda saklamaktadır. Ve gerçekte ABD, bütün bu kepazeliğin tam adresidir.

FETÖ NATO'NUN KOYNUNDA
Asker kılıklı şerefsiz teröristler, NATO tarafından korunup kollanmaktadır.
Açık açık, utanmadan ve iğrenç bir soğukkanlılıkla... Bu subay görünümlü iğrenç insanlar, haindir, katildir, ülkemizde kan dökmüşlerdir ve teröristtir. FETÖ adlı örgütün mensuplarıdır. Bunların bazıları halen kaçak olarak NATO'ya sığınmışlardır.
Bu durumda NATO bizzat kendisi, teröre ve teröriste yardım ve yataklık yapmış olmuyor mu? Aslında NATO adlı bu tuhaf örgüt, bizzat kendisi, Türkiye Cumhuriyeti için tehlike arz ediyor. Ayrıca asker olmayan FETÖ mensupları da NATO üyesi ülkelere kaçtılar. Sığındılar. Kendilerine maaş bile bağlandı.

PKK DA NATO ÇOCUĞUDUR
Suriye'de PKK'nın oradaki eli kanlı katillerini açıktan ve resmen koruyan kollayan ABD değil midir? Bütün iyi niyetli uyarılarımıza rağmen teröristlere silah, mühimmat ve her türlü yardımı yapmayı sürdürmüyor mu? PKK ve Suriye'deki katiller, adeta ABD'nin kara kuvvetleri askerleri gibi davranmıyorlar mı?
NATO'nun derinlerdeki patronu ABD'nin tarafı işte böyle. Peki 1984'ten bu yana PKK saldırılarına muhatap olan Türkiye Cumhuriyeti'ne karşı NATO üyesi diğer ülkeler kimin yanında yer almışlardır? PKK terör örgütü mensuplarını ve PKK sevicileri yıllardır NATO üyesi ülkeler koruyup kollamıyorlar mı? Resmen iadelerini istediğimiz teröristlerin kaç tanesini iade ettiler? Hiçbirini... Bunu defalarca bizzat Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan söylemedi mi? Yani sonuç olarak NATO üyesi ülkeler başından beri PKK ve PKK sevicilerle birliktedirler.

TERÖRİSTLERİN TAMAMI NATO ÇOCUĞU
Sadece PKK değil. Türkiye'yi hedef almış, DHKP/C ve diğer bütün terör örgütleri ve teröristler de NATO üyesi ülkeler tarafından hem korunmakta hem de desteklenmektedir. O kadar çok örnek, olay ve isim var ki... Saymak insanın midesini bulandırıyor. Düşünebiliyor musunuz?
NATO'nun merkezi Belçika'nın başkenti Brüksel'dir. DHKP/C terör örgütü üyesi Fehriye Erdal senelerce Belçika'daydı. Bu eli kanlı terör örgütü ve mensupları Belçika'da özenle korunur, kollanır ve beslenirler.
Belçika'da, başkent Brüksel'in göbeğine, Türkiye'de terör eylemlerine katılanların ve hatta canlı bomba olarak kendini patlatanların posterlerini asmadılar mı? Sık sık terörist elebaşlarını parlementolarında ağırlamıyorlar mı? Yalan mı? Hepimizin bildiği konuları sadece hatırlatıyorum.
Demek ki neymiş? NATO'nun merkezinin bulunduğu ülke, aynı zamanda cinayet şebekeleri ve canilerin de merkeziymiş!
NATO, Türkiye Cumhuriyeti'nin düşmanları ile bir ve berabermiş

Takvim
26 Mayıs 2017

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

Hiç yorum yapılmamış

YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;