SİYASET

Erkan Tan : Ezan sesinden tiksinen Erbakancı

Tarih
26 Kasım 2018
İzlenme
Kişi
Yazar
Erkan Tan
MERHUM Necmettin Erbakan'ı, hayata iken en korkunç ve yalan ithamlar ile muhatap edenler...
Onu, bir kaşık suda can çekiştirerek öldürmek isteyenler... Merhumun bütün ömrü boyunca savaştığı, İslam ve Müslüman düşmanları... Ezan sesinden tiksinenler... Saadet Partisi, bu zihniyet ile, yani CHP ile bir ve beraber... APO'nun teröristleri ile Mustafa Kemal'in askerleri, bir ve beraberler... Meral Akşener ve ülkücü adamları, teröristlerin cenazelerine giden milletvekilleri ile seçimde iş birliği yapmak istiyorlar...
Devlete katil diyenleri, Savcı rehin alıp, şehit edenleri sevenleri, milletvekili yapmış CHP ile bir ve beraberler...
Böyle bir şer cephesi karşısında, Recep Tayyip Erdoğan ve Devlet Bahçeli, ittifakın devamını ilan edince içimiz ferahladı. Recep Tayyip Erdoğan ve Devlet Bahçeli beraberliği, sadece milliyetçileri ve muhafazakarları içine alan bir işbirliği değildir.
Bir milli cephe, milli direniş milli mücadele hattıdır...

DEVLET BAHÇELİ'NİN ÜLKÜCÜLÜĞÜNÜ BEĞENMEYENLER
Meral Akşener ve ülkücü, Türk milliyetçisi olarak bildiğimiz yakın adamları; içine terörist sevici HDP kaçmış, PKK ruhlu CHP ile işbirliği yapmak için çırpınıyorlar... MHP ve Devlet Bahçeli'nin milliyetçiliğini, ülkücülüğünü beğenmeyip de Meral Akşener'in peşine takılanlar... Sizlere soruyorum... İçine terörist sevici HDP kaçmış, PKK ruhlu CHP ile beraber olmak ülkücülük mü...?
Türk milliyetçiliği bu mu...? Devlet Bahçeli'nin ülkücülüğünü, Türk milliyetçiliğini, terörist sevici CHP ile işbirliği yapmadı/yapmıyor diye mi beğenmemiştiniz...?

yazının devamı

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

Hiç yorum yapılmamış

YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;