SİYASET

Erkan Tan : CHP yönetimi kimleri temsil ediyor...?

Tarih
02 Eylül 2017
İzlenme
Kişi
Yazar
Erkan Tan
Son günlerde ülke gündeminde, bazı CHP'lilerin hal ve hareketleri ile ilgili haberler yer alıyor. Bunların bir kısmı, şehitlerimiz ile anılan Çanakkale'deki CHP etkinlikleriyle, diğer kısmı Kurban Bayramımızla ve Kurban ibadeti ile ilgili... Ayrıntıları geçiyorum... Hepsinde bir tek ortak nokta var... Bu milletin ve memleketin ezici çoğunluğunun hassasiyetlerine yabancı ve hatta ters inançlara sahipler.

Elbette bu cümle ile bütün CHP'lileri kastetmiyorum.
Ama büyük çoğunluğu dediğim gibidir. Türk ve Müslüman kimliğiyle kavgalıdır.
Türk ile Müslüman kimliklerini bir arada kabul etmek istemezler.
Mümkünse Müslüman tanımı hiç anılmasın isterler. Ecdat, Osmanlı, duymak istemedikleri ve nefretle andıkları kavramlardır. Tarihimizi Cumhuriyet'ten başlatırlar. Önceki kısmını da adeta lanetlerler. Kardeşlerim, daha önce de sizlerle paylaşmıştım. CHP, belli bir insan tipinin, belli bir zihniyetin partisidir. Herkesçe bilinen malum zihniyetin ülkemizdeki adıdır. Ülkenin geri kalanına "bidon kafalı", "makarnacı", "göbeğini kaşıyanlar", diyenlerin ve öyle muamele edenlerin partisidir. Genel başkanları kim olursa olsun mensupları işte bu insanlardır. Zaten genel başkanlarını da doğal olarak, aynen kendileri gibi istemektedirler. Kendileri gibi düşünmeyenleri ve oy vermeyenleri, düşman gibi denize dökmek isteyenlerin partisidir. Genlerinde ve kurulurken atılan temellerinde, bütün bu yazdıklarım vardır. CHP'ye oy veren milyonların hepsi de benim yazdıklarım gibidir demiyorum. Ama şu anda CHP'yi yöneten zihniyet büyük ölçüde böyledir.

ABD'NİN KATİLLERE DESTEĞİNE NE DİYOR?
Peki CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ABD'nin PYD/YPG ya da Suriye politikasını, hiç eleştirdi mi..?
Daha önce de yine bu köşede sizlerle paylaşmıştım... Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ne ikide bir Suriye'de ne işimiz var? diye soran Kılıçdaroğlu, ABD'ye, Suriye'deki teröristlere açıkça verdiği destek hakkında, bugüne kadar tek bir soru dahi sormamıştır...!!! Sert sözleri, ağır hakaretleri bir kenara bırakın eleştiri bile yapmamıştır... Peki sizce neden?... Aklınıza gelebilecek her konuda, ağzına geleni söyleyen CHP'liler, bu konuyla ilgili ABD ile aynı görüşlere mi sahip acaba..?!!!
Demek ki; ABD'nin, bu eli kanlı katillerle işbirliğinden, CHP Genel Başkanı rahatsızlık duymuyor. Ve hatta CHP ABD'yi bu konuda destekliyor mu acaba?...

​FETÖ VE CHP
Peki bu alçak, şerefsiz, katil, kahpe Fetullah Gülen ve hain adamları ve sevenlerinin Kılıçdaroğlu sevgisine ne demeli..?! Hiç eğip, bükmeden, ekleyip, çıkartmadan soralım... Güzel kardeşim; kadın-erkek, yaşlı-genç, çolukçocuk demeden kendi milletini bombalayanlar... Cumhurbaşkanını, Başbakanı, Bakanları, Valileri, Emniyet Müdürlerini kovalayanlar...
Öldürmek isteyenler... TBMM'yi bombalayanlar... Darbeye katılmayan kendi komutanlarını esir edenler... Terörle mücadelede omuz omuza savaştıkları polis arkadaşlarının karargahını bombalayanlar... Ve onları şehit edenler... Aynı anlarda İstanbul'da, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nu, kuşattıkları havalimanından salıveriyorlarsa CHP ve Kılıçdaroğlu bu işin neresinde?..

Takvim
2 Eylül 2017

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

Hiç yorum yapılmamış

YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;