SİYASET

Erkan Tan : ALMANYA, BAĞIMSIZ VE MÜSLÜMAN TÜRKİYE'NİN DÜŞMANIDIR

Tarih
18 Ağustos 2017
İzlenme
Kişi
Yazar
Erkan Tan
Kameraların önünde dost ve müttefik görünüyorlar... Kameraların arkasında gerçek bir düşman gibi davranıyorlar. Bugüne kadar düşmanlıklarını terör örgütleriyle yapıyorlardı. Ancak şimdi hırslarını ve hınçlarını alamadılar artık bizzat devlet olarak saldırıyorlar. Ajanlarını Büyükada'da suçüstü yakaladık. Eli kanlı katiller; FETÖ, PKK, DHKP/C mensuplarını koynuna almış sevişiyor. Namussuz, şerefsiz, hain, katil, kahpe Fetullah Gülen ve adamları Almanya'da tam koruma altında. Türkiyedeki referandumda utanmasalar gelip HAYIR oyu kullanacaklardı. Türk ve Müslüman düşmanlığını resmen devlet politikası haline getirdiler. Türkiye baygın kalsın istiyorlar. Bağımlı, güçsüz, Müslüman hassasiyetlerle davranmayan, eski Türkiye devam etsin istiyorlar. Bütün bunlardan dolayı Almanya çıldırmadı. Kafayı falan yemedi. Bağımsız, güçlü, Müslüman hassasiyetlerle davranan Türkiye, mümkün olmasın diye çalışıyor.

 

İSRAİL UYDUSU ALMANYA

 

Kardeşlerim, önceki yazılarımda sık sık belirtmiştim. Almanya diye müstakil bir devlet yok aslında... Birden fazla Almanya var...Almanya, 2. Dünya Savaşı sonrasında yenildiği için, Amerika Birleşik Devletleri'nin ve Müttefik Kuvvetleri'nin resmen işgal ettiği bir devlettir. ABD geri dönmüştür. Müttefik kuvvetler çekilmişlerdir. Ancak resmen ifade edilmemesine rağmen, hala işgal statüsü devam etmektedir. ABD geri dönerken, Almanya'nın bütün kozmik odalarını teslim almış, kendisine tabi olacak şekilde düzenlemiştir. Bütün bunları yapıp Almanya'yı tam bir müstemleke haline getirdikten sonra oraları terk etmiştir. Bu arada, İsrail'in derin etkisi altında olan bir Almanya daha vardır. Bu nedenle, Almanya denilen o büyük dev, aslen bütün hücreleriyle ABD ve dünyayı idare etmeye çalışan "şeytani akıl"'a bağlıdır. Ve ABD'nin elini bulaştırmak istemediği pis işlerini yapar.... 

 

ALİ'SİZ ALEVİLİK DİN OLSUN İSTİYORLAR

 

Türk ve Müslüman düşmanlığı ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan nefretini, bir devlet politikası haline getirdiler. Defalarca yazdım, söyledim... Almanya'da İslam-Türk düşmanlığı ve Erdoğan düşmanlığı üzerinden Nazi ve Hitler ruhunu yükseltmek istiyorlar. Almanya'yı 2. Dünya Savaşı sendromuna yeniden sokmak istiyorlar. Geçmişte bunu, Yahudiler üzerinden yapmışlardı. Bugün de Müslümanlar üzerinden yapıyorlar. Türkler ise ayrıca hedeftedirler. Merkel, dünyayı yönetme iddasındaki "şeytani aklın" tam bir oyuncağı oldu. Şeytani akıl, Merkel'i kelimenin tam anlamıyla teslim almış. Merkel üzerinden süreci yönetiyorlar.  Almanyadaki ve genel olarak Avrupada'ki Türkleri, Türkiye'den kopartmak için yoğun bir faaliyet içindeler. Almanya'daki Türkleri baskı, tehdit ve hatta şiddet ile sindiriyorlar. "Ali'siz Alevilik" din olsun istiyorlar. Bu amaçla Alevi kökenli yurttaşlarımız üzerinde büyük oyunlar, başka sinsi tahrikler için deli gibi çalışıyorlar. FETÖ mensupları hainler, eli kanlı katil sürüsü üzerinden de bir Alman İslam dini icat etmek hayali içindeler. Zaten bu nedenle namussuz, şerefsiz, alçak Fetullah Gülen ve alçak, kahpe adamları ve sevenlerini koyunlarında besliyorlar.

Takvim
18 Ağustos 2017

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

Hiç yorum yapılmamış

YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;