GÜNCEL

Ergün Diler : Neden Güvenpark

Tarih
15 Mart 2016
İzlenme
Kişi
Yazar
Ergün Diler

Ortalık karışık. Türkiye'yi kenarda tutmak isteyenler, oyunda başrolü almasına dayanamayanlar sahnede.
Taşeronlarla geliyorlar...
Konuşacak, yazacak o kadar detay var ki! Gelin isterseniz hepimizin aklına takılan sorulara birlikte cevap arayalım... Çünkü bunlar gelmeye devam edecek. ANKARA 'ya üç saldırının arka arkaya yapılması bunun en büyük işareti...
http://www.takvim.com.tr/c/i/bullet.jpgSaldırıyı kimler kınadı?
Kimler kınamadı ki! Rusya başı çekti. Yunanistan, Amerika, Almanya, Fransa, İngiltere, NATO yani bütün mahalle saldırıyı kınadı. Demek ki Ankara'yı kana bulayanlar PAPUA YENİ GİNE'den geldi! Zaten satır aralarına bakarsanız hemen hemen hepsi TÜRK MİLLETİNE başsağlığı diliyor. TÜRK DEVLETİNİ ağzına alan yok! Garip!
Demek ki hedef DEVLET! ANKARA ! Zaten bu amaçla üç büyük saldırı Ankara'da yapıldı...
http://www.takvim.com.tr/c/i/bullet.jpgSosyal medya her saldırı sonrasında olduğu gibi yine yıkıldı? Ne yapılmak isteniyor?
Baktığınızda açıkça Erdoğan hedef!
Hükümet üzerinden vurmak istedikleri makam BEŞTEPE! Siz bakmayın İÇİŞLERİ BAKANI'nı, Emniyet Genel Müdürü'nü, MİT Müsteşarı'nı istifaya çağıranlara... Ulaşmak istedikleri asıl yer orası.. Geçtiğimiz hafta iki eski büyükelçi "Erdoğan istifa etmeli!" demişti. Kim?
Edelman ile Abramowitz... Nerede?
Washington Post'ta... Nasıl? Yazdıkları makale ile... Garip!
http://www.takvim.com.tr/c/i/bullet.jpgCanlı bombaya gelelim. Neden araçla birlikte kendini patlattı?
Canlı bomba önemli... Geldiği yer daha da önemli. Eğitim alıp canlı bomba oluncaya kadar KOBANİ'de bulunmuş.
Geçenlerde yazdığım gibi KOBANİ dünya gündemine taşındıktan sonra buraları TERÖRİSTLER için eğitim alanı oldu. Bu terörist de oradan geldi. Acaba Amerika'nın kontrolünde olan bir yerden gelmesi ve bunun göstere göstere yapılması Ankara ile Washington'un arasını kapanmamak üzere açmak için mi? Amerika'nın PYD'ye silah attığı, eğitim desteği ve AKIL verdiği artık herkesin bildiği bir SIR ! Canlı bombanın Kobani'den gelip masum sivil insanları hedef alması acaba sokakları karıştırmak ve TÜRK-KÜRT çatışmasının fitilini ateşlemek için mi?
Düşünün!
http://www.takvim.com.tr/c/i/bullet.jpgRusya, AZERİ gazının Türkiye üzerinden Avrupa'ya açılmasını engellemek istemiş olabilir mi?
Olabilir! Ama bunu Türkiye yerine Azerbaycan üzerinden yapardı! Daha kolay ve etkili olurdu bu! Türkiye bu durumlarda geri adım atacak bir ülke değil. Sonuç için Azeriler üzerinde operasyon akla daha yatkındı.
Yapmadılar!
http://www.takvim.com.tr/c/i/bullet.jpgAmerika yapmıştır! Açık açık Ankara'nın karşısındalar. Ankara'nın KÜRT politikasını değiştirmek için saldırıyor olamazlar mı?
Olabilir! Bunu yapabilirler! Ama içeride yükselecek AMERİKAN KARŞITLIĞINI asla ve kat'a engelleyemezler. Bunu daha önce yaşadılar. Bu kadar doğrudan geliyorlarsa, bunları göze alarak saldırıyorlarsa yine gelecekler demektir.
Bu net! Ama ya birileri bizi onlarla karşı karşıya getirip Amerika-Rusya arasında örselenmemizi istiyorsa!
http://www.takvim.com.tr/c/i/bullet.jpgTerörist kızın ailesi Tekirdağ'da yaşıyor. Turizm otelcilik okuyan biri niye kendini patlatır?
Beyaz BMW'de iki kişi olduğunu söyleyen çok. Bir terör örgütü CANLI BOMBA olarak İKİ ADAMINI AYNI ARACA KOYMAZ. Ya bunlardan birinin ya da ikisinin bagajın bomba dolu olduğundan haberi yok! Aksi halde tek başına biri yapardı! 17 Şubat'ta olduğu gibi... Ayrıca yine 17 Şubat'ta olduğu gibi kullanılan ARAÇ yine ALMAN MALI !
Otomobilden Ankara'ya mesaj var yani! "Yanyana gelmeyin" diyenler böyle konuşuyor!
http://www.takvim.com.tr/c/i/bullet.jpgPeki, saldırıdan kim kazandı?
Doğru soru bu! Birkaç gün önce HDP'li vekillerin FEZLEKELERİ Meclis'e geldi.
Birileri Ankara'yı KÜRTLER'e karşı, Kürt siyasetçilere karşı sert tutum almaya itiyor.
PKK ile KÜRTLER'i ayırmadan gitmemizi istiyor. Bu tuzak! Hem de büyük! HDP içinde terörist cenazelerine giden olsa da, sinir bozucu açıklamalar yapanlar olsa da DİKKATLİ olmak durumundayız.
Bu, sorunu çözmez kronik hale getirir.
Sokakları karıştırır! AK Parti'yi geri dönemeyeceği bir noktaya getirip ülkeyi yönetemez duruma sokmayı hedefliyorlar.
http://www.takvim.com.tr/c/i/bullet.jpgSokaklar karışır sözü şablon değil mi?
Değil! Dünya Bankası'nda çalışan ve BODRUM'da yazlıkları olan hatırı sayılır sayıda Amerikalı evlerini satışa çıkardı. "Artık Türkiye'ye gidemeyiz!" diye... HDP'li eşbaşkan ne demişti? "Burası yanarken Bodrum'da rahat denize giremezsiniz..."
http://www.takvim.com.tr/c/i/bullet.jpgSaldırının arkasında PARALEL YAPI olduğu iddiaları ortada. Gerçeklik payı var mı?
Başka bir şey anlatayım o zaman!
http://www.takvim.com.tr/c/i/bullet.jpgEvet?
Geçtiğimiz günlerde Kayseri sermayesinin bir numaralı şirketine girildi. Paralel Yapı ile ilişkilerinden dolayı tutuklamalar yaşandı. Oysa ilişki bilinen bir şeydi. Bir dostuma ulaşıp "Neler oluyor?" diye sordum. Cevap ilginçti: İngiliz istihbaratı BOYDAKLAR ve malum yapıya gönül veren sermayenin yeni bir hamle yapma hazırlığında olduğu bilgisini almış. Bu bilgiyi de Suudi Arabistan istihbaratından edinmişler. Analiz ettikten sonra durumu ciddi görmüşler. Sahneye konulacak planda eski ve önemli bir AK PARTİLİ ismin olmadığını görünce hemen Ankara'ya haber vermişler.
Erdoğan karşıtı siyasi bir hamlede kendi dostlarının olmadığını görünce oyunu deşifre etmişler. SPY GAME yani! Dolayısıyla Erdoğan'ı korumak gibi görünen hamlenin arkasında kendi güvendikleri ismi korumak yatıyormuş!
http://www.takvim.com.tr/c/i/bullet.jpgCharlie Hebdo saldırısında DÜNYA CHARLIE oluyordu. Neden bizim başımıza bir şey geldiğinde MEHMET, ALİ, ÖMER olan yok?
İslam'ın bayrağını taşımak, Türklüğün gücüyle yürümek isteyenlerin hep karşısında oldular da onun için! Kendi kurdukları IŞİD Peygamberimize hakaret eden karikatüristlere saldırdı. Hepsi CHARLIE oldu. Charlie'yi çok sevdikleri için değil MÜSLÜMANLAR 'dan nefret ettikleri için! Allah göstermesin yine olsa yine Charlie olurlar. Hazırlar...
http://www.takvim.com.tr/c/i/bullet.jpgİyi ama o zaman Ankara'daki saldırın arkasında kim var? Net olabilir miyiz?
Canlı bombanın patladığı yer GÜVEN PARK ! Mesaj açık! Bize "Hiç biriniz artık güvende değilsiniz!" diyorlar. Patlayanlar ya da bunları uzaktan kumandayla patlatanlar TÜRK ile KÜRT 'ü yanyana, omuz omuza istemeyenler.
Almanya'nın da, Rusya'nın da, Çin'in de, Amerika'nın da, Fransa'nın da, İtalya'nın da TÜRKİYE'ye saldırması için gerekçe bulabiliriz. Bu saldırının arkasında "HEPSİ" olabileceği gibi, BÜYÜK SONUCA oynayan tek bir BAŞKENT de olabilir. Saldırıdan bir gün önce bütün ÖRGÜTLER birleşiyorsa ve bunu açıklıyorlarsa DEVLETLERİN birleşebileceğini düşünmek hayal olmasa gerek!
Ama biri ve içlerinde sadece biri, bizi hem kardeşlerimiz olan KÜRTLER'den hem de müttefikimiz olan Amerika ile Rusya'dan koparmak istiyor gibi... Ne dersiniz! Kurt puslu havayı sever! Dikkatli olmakta fayda var!
http://www.takvim.com.tr/c/i/bullet.jpgUnutmadan bir soru daha! Suriye'ye girmemiz için provokasyon olabilir mi bu?
Olabilir tabii. Ruslar bunu dile getirdi.
Ben daha önce ne demiştim, hatırlayalım: "Suriye'ye girecek olan Türk Birlikleri kayıplar verecek. Bu gelişmeler medyada köpürtülecek.
Huzursuzluk tavan yaptırılacak.
Ardından eğitimli ajanlar medyanın da yardımıyla sokakları karıştıracaktı.
Bu da POST MODERN darbe olacaktı! Bugünlük bu kadar...
Ayrıntılar gelecek.

Takvim
15 Mart 2016

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

Hiç yorum yapılmamış

YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;